Image Experience Session a Àrtidi (12 de juny)

 

Image Experience Session a Àrtidi

 

 

 

 

 

artidi-image-exp2

 

 

 

 

 

Assessorament de moda, muntatge d’un aparador en directe, visita guiada a un showroom, moments de networking… Tot això i molt més és el que t’espera el pròxim diumenge 12 de juny a Àrtidi, Escola Superior d’Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge. Comença el dia a les 10.30h amb una benvinguda molt especial per part de tot l’equip, i apunta’t a les activitats que hi ha programades fins a les 14.00h del migdia. Una experiència única per conèixer en profunditat l’escola!

Després de la recepció i benvinguda, els assistents poden triar d’apuntar-se entre dos itineraris: el d’imatge i shopper, i el d’aparadorisme i visual merchandising. En el primer, hi haurà una sessió d’assessorament d’imatge als assistents dirigit per Silvia Foz, seguida d’uns moments d’interacció amb Silvia Bosch (bloguera i experta en moda), qui parlarà sobre la seva experiència en el camp laboral i avançarà quines són les tendències que vénen. El segon itinerari comença amb el muntatge real d’un aparador amb els assistents, seguit d’una conversa amb el Coach Store, qui és formador d’empreses com el grup Inditex o Adidas. Per finalitzar, hi ha una activitat conjunta: la visita guiada al showroom The Middlemans (membre de Poblenou Urban District), per analitzar les tendències en el disseny d’espais com ara els showrooms.

 

Per a més informació i per inscriure’s a les activitats, visita la pàgina web d’Àrtidi.

 

Ubicada a Barcelona, ÁRTIDI és l’escola líder, moderna, actual i especialitzada en la formació de l’aparadorisme, visual merchandising, imatge, comerç i venda on cada alumne transmet la seva creativitat, motivació, esforç i il·lusió per aconseguir el seu futur professional. Excel·lència formativa mitjançant una metodologia teòrica practica. Aules teòriques/pràctiques, biblioteques, tallers equipats, tenda pilot, aula d’informàtica i és de 40 aparadors, zona de hair&make up, camerino, photocall, test de color, passarel·la, que conformen els 1000 m2 d’instal·lacions adaptades per la formació de cursos i programes In Company.

 

IMAGE EXPERIENCE SESSION

ÀRTIDI, ESCOLA SUPERIOR (C/ LLACUNA, 50)

DIUMENGE 12 JUNY 2016 – 10.30H A 14H