Inauguració de la Temporada 2019-2020: dijous 10 d’octubre s’estrena ‘La Rambla de les Floristes’ a la Sala Gran del TNC

 Dijous 10 d’octubre s’estrena a la Sala Gran La Rambla de les Floristes, un retrat de la societat catalana a partir d’un dels seus grans símbols, la Rambla de Barcelona

· Després de l’èxit de la temporada anterior amb Els Jocs Florals de Canprosa, Jordi Prat i Coll torna a dirigir a la Sala Gran. La Rambla de les Floristes és l’obra inaugural de la temporada 2019/2020 del TNC que es podrà veure del 10 d’octubre al 24 de novembre a la Sala Gran. 

· Durant el 2020, La Rambla de les Floristes sortirà de gira pel territori. A dia d’avui ja s’han confirmat 21 funcions per 20 poblacions de Catalunya i Balears.

La Rambla de les Floristes és una obra de Josep Maria de Sagarra amb direcció de Jordi Prat i Coll. Es tracta de la primera estrena de la Temporada 2019-2020 del TNC, i es podrà veure del 10 d’octubre al 24 de novembre a la Sala Gran.

Amb aquest espectacle, Jordi Prat i Coll torna a dirigir a la Sala Gran del TNC després de l’èxit de la temporada anterior amb Els Jocs Florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol. L’obra també va inaugurar la temporada del TNC i va comptar amb el suport de 20.772 espectadors i espectadores, un 88,43% d’ocupació.

La Rambla de les Floristes és una producció del Teatre Nacional de Catalunya que compta amb 14 intèrprets damunt de l’escenari i que, un cop acabi les funcions al TNC, sortirà de gira per Catalunya durant el 2020. A dia d’avui ja s’han confirmat 21 funcions per 20 poblacions de Catalunya i Balears. Més informació de la gira: aquí

Activitats i publicacions de La Rambla de les Floristes:
La Rambla de les Floristes, text de l’obra publicat per Arola Editors i TNC
L’espectador també podrà adquirir el text de l’obra a un preu de 3 €, en venda al personal de sala i mentre l’espectacle estigui en cartell. Text inclòs a les lectures del projecte Club de lectura Llegir el teatre (TNC/Biblioteques públiques de Catalunya).

Col·loqui amb Guillem Martínez
Sala Gran
18/10/19, després de la funció

Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d’una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d’un espectador privilegiat.

Cicle Per amor a les Arts
La Moños (Mireia Ros, 1998)
Filmoteca de Catalunya
15/10/19, a les 17 h

La Filmoteca de Catalunya organitza el cicle de pel·lícules Per amor a les Arts que vol posar la mirada en la relació entre el cinema i altres disciplines artístiques, com per exemple el teatre.

La pel·lícula que es projectarà és La Moños, de Mireia Ros, 1998.

Introducció a l’obra
Vestíbul principal del TNC
22/11/2019, a les 19 h

Per ampliar i millorar la visió de l’espectacle als espectadors, el TNC ofereix una introducció a l’obra abans de la representació a càrrec d’un membre de l’equip artístic. La reserva d’aquesta activitat va lligada a l’assistència a la funció.

Totes les activitats de la temporada 2019/2020 aquí