INTERIORS, amb text i direcció de Concha Milla (del 9 de maig al 3 de juny) La Gleva

 

 

 

 

INTERIORS, amb text i direcció de Concha Milla

Del 9 de maig al 3 de juny

 

326157_logo_cartell_interiors-01_claim

 

 

 

 

 

 

El darrer espectacle de la temporada és Interiors, escrit i dirigit per Concha Milla. Interiors és una obra amb una escenografia petita i un plantejament intimista, amb Muguet Franc, José Pedro Garcia Balada, Patrícia Mendoza Alejandro Bordanove com a intèrprets.

Després de fer Refraccions, on parlava del trencament d’una parella, de la crisi personal quan arribem als quaranta, de la maternitat frustrada amb una òptica i un ritme de comèdia romàntica, ara presenta una obra més tranquil·la i reflexiva. El tema, universal, de les relacions de parella es pot dir que és una constant en l’autora.

Interiors, la seva segona dramatúrgia en solitari, parla des de la reflexió i la serenitat d’haver arribat a una maduresa personal on les coses es veuen diferents, on la vida ja t’ha donat uns quants cops i t’has vist obligat a prendre decisions, encertades o no.

Interiors és la història de dues parelles que es troben per casualitat i aquesta trobada farà trontollar el seu present i els obligarà a prendre decisions. Tots quatre personatges tenen un recorregut dins l’obra. Tots quatre comencen d’una manera i acaben d’una altra. Com a la vida.