Itinerari “L’ou com balla” 20 de juny

Corpus_Ou_Com_Balla_11-1024x683-760x428

 

 

 

 

 

Una ruta pels jardins i claustres de la Barcelona medieval que mantenen viva aquesta tradició.

L’itinerari “Festa del Corpus Christi: L’ou com balla” és una proposta per gaudir d’una de les festes més antigues de la ciutat de Barcelona.

Al voltant de la celebració de L’ou com balla i en un viatge al segle XVII, la ruta permet visitar espais, arquitectures i patis amagats dels carrers més antics de la Barcelona medieval.

La parròquia de Santa Anna, l’Ateneu Barcelonès, la catedral de Barcelona, la Casa de l’Ardiaca i el Museu Marès esperen, guarnits de flors, els visitants per mostrar-los els brolladors, els pous, els jardins i els claustres enramats.

HORARIS

Dies Hores Preus Observacions
Dijous de 10:00h a 13:00h Entrada general de: 14.92 €. Cal inscripció prèvia
Places limitades

Altres

Inscripcions a:
Centre Cultural La Casa Elizalde. Presencial i on-line, a partir de l’1 d’abril a les 9 h.Presencialment al centre: de dilluns a divendres, de 9 a 20 hInscripcions amb Carnet Jove només presencials.
Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.
Inscripcions a:
Centre Cívic Urgell. Presencial i on-line, a partir de l’1 d’abril a les 9 h.Presencialment al centre: de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13.30 h.Inscripcions amb Carnet Jove només presencials.
Se celebra a:
Centre Cívic Urgell.
Inscripcions a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. A partir del dilluns 1 d’abril de 2019.Presencial, a partir de les 9 h i per internet a partir de les 8 h. De dilluns a divendres de 9 a 20 h.
Se celebra a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Golferichs. A partir del dilluns 1 d’abril de 2019.Presencial, a partir de les 9 h i per internet a partir de les 7 h.Presencial: De dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes, de 10 a 14 h.
Se celebra a:
Centre Cívic Casa Golferichs.