ActualidadMúsica

Ja es pot participar al sorteig d’entrades per al concert que l’OBC i Kazushi Ono oferiran a la Sagrada Família

Ja es pot participar al sorteig d’entrades per al concert que l’OBC i Kazushi Ono oferiran a la Sagrada Familia

872x382_OBC_sagrada_familia_catala_0

 

 

 

 

 

 

Serà la primera ocasió en què l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya actuarà dins la Sagrada Família i el primer concert d’Ono com a director titular

La bellesa arquitectònica de la Sagrada Família i la música de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya s’uneixen per oferir un concert sense precedents que promet ser un esdeveniment inoblidable. El proper 20 de setembre a les 19.30 el mestre Kazushi Ono es posarà al capdavant de l’OBC per conduir aquest concert on es podran escoltar obres de Mozart, Fauré i Takemitsu. Aquest esdeveniment mostrarà al món, una vegada més, que la cultura forma part de l’ADN de la ciutat de Barcelona i ho farà a través de dos grans exponents universals: l’arquitectura de Gaudí i la música simfònica.

El repertori escollit té sentit en el marc incomparable que és la Sagrada Família. Començarà amb l’obra per a orgue sol Improvisation de B.Vivancos, interpretada per Juan de la Rubia. Seguirà amb Signals from heaven (obra només per a metalls) del compositor japonès Takemitsu i Exultate Jubilate de W.A.Mozart. Finalment s’interpretarà el gran Rèquiem de Fauré, amb el baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Madrigal.

L’Auditori posarà a disposició de la ciutadania 1800 localitats gratuïtes que es distribuïran a través d’un sorteig per obrir el concert a tothom. Del 18 de maig i fins el 7 de juny, tothom qui ho vulgui pot registrar-se per participar al sorteig a través de la pàgina web www.auditori.cat 

 

. Tots els afortunats rebran una entrada doble per aquest concert que està cridat a ser un dels grans esdeveniments musicals de la temporada.