Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, caps de cartell de la 7a edició del festival Petits Camaleons (a partir del 5 d´octubre)

capalera_ppcc_400_01

cartell_300ppp_baixa_400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, caps de cartell de la 7a edició del festival Petits Camaleons

Completen la programació Xiula, Roba Estesa, Ebri Knight, Nil Moliner, Hora de joglar, Natxo Tarrés & The Wireless, El Pot Petit, Toni Xulcà i Koers entre molts d’altres grups 

La singularitat del Petits Camaleons en fa una cita en constant creixement i que mobilitza tot el territori

 Divendres 5 d’octubre, Ramon Mirabet farà el concert inaugural

El festival de música per a nens i nenes tindrà lloc el 6 i 7 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat

 

 El festival Petits Camaleons ha presentat el programa de la seva 7a edició que se celebrarà el 6 i 7 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat. En total 37 grups conformen un cartell encapçalat per Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, sota la direcció artística d’Albert Puig.

Divendres 5 d’octubreRamon Mirabet farà el concert inaugural, destinat al públic adult però on nens i nenes també hi són benvinguts, a les 21 h al Teatre-Auditori.

El dissabte 6 d’octubre pujaran als escenaris del festival Jarabe de Palo, Ramon Mirabet, El Petit de Cal Eril, El Pot Petit, Ebri Knight, Nil Moliner, Natxo Tarrés & The Wireless, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Hora de joglar, Atenea Carter & The Mighty Might, Jordi Lanuza, The Bird Yellow, Biflats, Intana, Matthew McDaid, Marta Knight i Marala.

El diumenge 7 serà el torn d’Els Catarres, Quimi Portet, Xiula, Buhos, Roba Estesa, Obeses, Xeic!, Joan Masdéu, Koers, Toni Xuclà, La puça diatònica, The txandals, Esther Condal, El hijo del flaco, Root66, Miau Trio i Maio de sal.

Tan dissabte com diumenge actuaran Karaokes Band, Concerts per a nadons i La batuescola.

Petits Camaleons es desenvolupa a nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori Sant Cugat i els seus voltants: amb el propi Teatre-Auditori, les carpes Raluy i Arborètum, l’escola de música Victòria dels Àngels, el Conservatori de Sant Cugat, a la Carpa Solidària, on les ONGs que treballen amb infants podran mostrar al seva feina; i el Jardí dels Camaleons, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.

Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials i de restauració i food-trucksconcerts per a nadonsconcurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats.

També hi ha espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i les descobertes a l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’àrea de jocs.

Un esdeveniment únic dedicat a nens i nenes de 0 a 14 anys

Petits Camaleons és el primer festival de música on els protagonistes són els nens i nenes de 0 a 14 anys i que, per tant, ajusta volums, horaris i durada dels concerts sense renunciar a la presència d’artistes de primer nivell, com els més de 150 que han anat passant per les seves sis primeres edicions.

La singularitat de l’oferta, que la fa única al país, mobilitza espectadors de tot el territori: tot i que el 38% del públic procedeixi de la província de Barcelona, el festival rep un 8% de públic procedent de Girona, un 4% de Lleida i un 3% de Tarragona.

A més a més, es tracta d’un públic que ha anat creixent i que l’any passat ja duplicava el número d’assistents de la primera edició. Prop de 7.000 persones van assistir al Petits Camaleons de 2017 enfront de les més de 2.600 que van acostar-s’hi per primer cop l’any 2012.

Les actuacions per dia

Dissabte 5 d’octubre
Ramon Mirabet
Concert inaugural del festival
A les 21 h al Teatre-Auditori

Dissabte 6 d’octubre:

Jarabe de Palo · Ramon Mirabet · El Petit de Cal Eril · El Pot Petit · Ebri Knight · Nil Moliner · Natxo Tarrés & The Wireless · Marcel Lázara i Júlia Arrey · Hora de joglar · Atenea Carter & The Mighty Might · Jordi Lanuza · The Bird Yellow · Biflats · Intana · Matthew McDaid · Marta Knight · Marala · Karaokes Band · Concerts per a nadons · La batuescola

Diumenge 7 d’octubre:

Els Catarres · Quimi Portet · Xiula · Buhos · Roba Estesa · Obeses · Xeic! · Joan Masdéu · Koers · Toni Xuclà · La puça diatònica · The txandals · Esther Condal · El hijo del flaco · Root66 · Miau Trio · Maio de sal · Karaokes Band · Concerts per a nadons · La batuescola

Informació i venda d’entrades

– Concert inaugural Ramon Mirabet 25€ i 20€

– Abonaments cap de setmana 40€

– Entrades d’un dia:
• Entrada prèmium 25€
• Entrada bàsica 20€
• Entrada senzilla 15€

– Oferta especial per als socis. Primeres 150 entrades a 15 €

Petits Camaleons – Festival de música per a nens i nenes

Petits Camaleons és el gran festival musical pensat per a què nenes i nens amb pares i mares o acompanyants puguin gaudir de la música com no ho han fet mai. La nostra experiència de 6 anys ens han convertit en la gran porta d’entrada dels més menuts al món de la música. Volums adequats, horari diürn, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial.

Més informació a:

www.petitscamaleons.com
@petitscamaleons
#petitscamaleons2018