Joan Vázquez porta al TEATRE GAUDÍ el seu exitós musical CIUTAT DE GESPA,inspirat en els poetes Whitman i Lorca a partir del 7 de març

Ciutat-de-gespa_2 p

 

 

 

 

 

 

 

Torna el nou musical de l’equip artístic responsable de l’aplaudit PAQUITO FOREVER 

 

El 7 de març tindrà lloc al Teatre Gaudí l’estrena de CIUTAT DE GESPA, el musicalprotagonitzat per Joan Vázquez i creat pel mateix equip artístic responsable de l’exitós Paquito Forever, que ha obtingut un gran acollida de públic i crítica en la seva temporada de presentació a El Maldà.

 

CIUTAT DE GESPA és un musical original en el que la història s’explica íntegrament a través de la música de Gerard Alonso (Le Llaman CoplaOjos VerdesT’estimo -ets perfecte- ja et canviaré, Paquito Forever) i les lletres de Joan Vázquez.

 

L’obra pren com punt de partida la història de dos homes en un del moments més importants de les seves vides. Un d’ells, Federico García Lorca, al 1929, acabat d’arribar a Nova York, prepara una conferència a Columbia University. L’altre, Walt Whitman, al 1854, gaudeix d’una vida tranquil·la banyant-se al riu despreocupat. La pregunta inesperada d’un nen farà trontollar els principis de Whitman i afectarà profundament l’existència de Lorca.

 

Segons Joan Vázquez responsable de la idea original i de la dramatúrgia juntament amb Victor Álvaro, CIUTAT DE GESPA és un viatge en la recerca de la nostra inspiració, dels nostres veritables desitjos i, en definitiva, de nosaltres mateixos. El públic veurà a dos personatges al límit buscant respostes i serà inevitable que acabi fent-se les mateixes preguntes que es fan els personatges. Acabaran viatjant amb ells.

 

CIUTAT DE GESPA, que estarà en cartell al Teatre Gaudí fins el 31 de març, és una producció d’uVe Teatre amb direcció de Víctor Ávaro (UBUadella, Krapp, Flor de Nit –El Cabaret-, The Black Rider, ¡Ay, Carmela!, Paquito Forever) i coreografia de Bealia Guerra (PolòniaLa Família IrrealThe Black RiderGuapos i PobresFlor de Nit, Paquito Forever).

 

Joan Vázquez ha estat guanyador del Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat per Paquito Forever, espectacle pel qual ha estat també nominat als Premis Butaca i al Premi de la Crítica a millor musical. També destaca el seu espectacle Something’s Coming, tribut a Sodheim, que, després d’una llarga temporada a l’Almeria Teatre, es va poder veure tant a Nova York com a Londres. Ha actuat en altres obres com HairMerrily We Roll AlongMamma MiaEls Nois d’HistòriaBagdad CafèMy Fair Lady i Rent. El passat mes de novembre va interpretar a Ocaña sota la direcció de Marc Rosich en l’espectacle Coplas para Ocaña al Goethe Institut de Barcelona.