JOANA DE DIEGO PRESENTA EL SEU NOU TREBALL ‘LLUNY DE LES TEULADES’ DINS DEL MARC DE BARNASANTS 2015 (31 de gener))

JOANA DE DIEGO PRESENTA EL SEU NOU TREBALL ‘LLUNY DE LES TEULADES’ DINS DEL MARC DE BARNASANTS 2015

ab3db7a7-bbc1-4143-b779-a5dd3a6ee7ff

Filla de la cantant argentina Elba Picó, presenta el proper 31 de desembre al centre cultural Albareda la seva nova proposta musical que inclou deu cançons originals amb influències jazzístiques. i petits poemes en català, castellà i anglès

El proper dissabte, 31 de gener, la cantant Joana de Diego presentarà el seu nou treball ‘Lluny de les teulades’ a les 20h. al Centre Cultural Albareda (Albareda, 22) dins del marc del Festival Barnasants 2015.

Filla de la cantant argentina de tango Elba Picó, Joana de Diego està immersa en el món de la música –i en especial en el jazz– des de la seva infantesa. La compositora i vocalista presenta en aquest concert el seu últim treball discogràfic, ‘Lluny de les teulades’ (Sota la Palmera, 2013). L’àlbum es compon de deu cançons originals, petits poemes que proven d’abastar significats més amplis, en català, castellà i anglès. Cançó d’autor reposada amb influències jazzístiques.

En aquesta proposta les fronteres són difoses: la frontera entre la música i la poesia, i la frontera entre els estils que han influït la cantant, el jazz, el folk, el tropicalisme brasiler, la música d’arrel… Les lletres de les seves cançons de vegades parteixen de poemes, d’altres són minúscules expressions que proven d’abastar, amb escasses paraules, significats més amplis. La música de Joana de Diego, com s’ha dit, endinsa l’oient en “un món on es dibuixa un ventall d’emocions que ens travessa amb cançons cantades amb una veu petita, una veu que amara qui l’escolta, s’obri pas entre els plecs de l’ànima, i, quasi sense voler, t’agafa de la mà perquè tanques es els ulls i et deixes portar on diuen que l’aire és més suau, lluny de les teulades.”

Joana de Diego – presenta ‘Lluny de les teulades’
Dissabte 31 de gener a les 20h.
Centre Cultural Albareda – Carrer Albareda, 22, 08004 Barcelona
preu únic: 10€

Venda d’entrades a www.cantauticket.com