ActividadesActualidadExposiciones

Josep Guinovart inspira als artsites catalans . Exposicio en el Reial Cercle Artístic de Barcelona Fins al 21 de juliol, 2019.

 


 

Josep Guinovart inspira a artistes catalans

·                                                             El Reial Cercle Artístic de Barcelona inaugura una exposició amb 39 obre inspirades en l’imaginari del gran artista català

·                    La mostra organitzada pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya i VermutsMiró agrupa les obres que es van presentar al III Certamen Miró&Art

 

– El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) i Vermuts Miró, amb la col·laboració de la Fundació Espai Guinovart d’Agramunt inauguren el proper dijous 4 de juliol a les 19 hores l’exposició del III Certamen Miró&Art, al Reial Cercle Artístic de Barcelona. La mostra reunirà trenta-nou obres sobre diferents formats –aquarel·les, pintures, dibuixos, collages, fotografies, creacions digitals…– presentades per trenta- dos artistes de vint galeries catalanes, convocats a concurs per escollir la imatge que il·lustraria l’etiqueta de l’ampolla del Vermut Miró&Art – edició limitada 2019, varietat reserva que elabora Vermuts Miró.

 

cid:image006.jpg@01D531A6.B5E34400

El dubte del títol

Artista: Núria Rossell

 

Com a tret comú, totes les obres exposades estan inspirades en l’obra de Josep Guinovart, com a homenatge dels artistes de les galeries d’art catalanes a aquest refer artístic pel desè aniversari de la seva mort. Visitar l’exposició és així una oportunitat úni per fer-se una idea de com ha influït la figura de Guinovart i la seva obra en la crea artística contemporània. Mostra d’això és l’obra guanyadora, El dubte del títol de Núria Rossell —artista q treballa sota l’aixopluc d’AB Galeria d’Art—. El jurat la va escollir en valorar com va captar l’esperit de Josep Guinovart amb trets distintius de l’artista, com el joc que fa algunes de les seves peces amb la paraula Miró (com a admirador del pintor) concretament, amb la lletra O. A l’exposició es podrà contemplar de forma destacada j a la seva adaptació com a etiqueta de l’ampolla del Vermut Miró&Art – edició limita 2019, el qual es presentarà en primícia durant aquest acte.

 

Durant l’acte d’inauguració, Núria Rossell recollirà el premi de mans de representants VermutsMiró. Abans, presentarà la mostra Mònica Ramon, presidenta del Gremi Galeries d’Art de Catalunya, junt amb altres representants institucionals.

 

FITXA TÈCNICA:

Títol: EXPOSICIÓ III CERTAMEN MIRÓ&ART

Inauguració: 4 de juliol a les 19:00 h

Lloc: Reial Cercle Artístic de Barcelona (C. dels Arcs 5, Barcelona)

 

Amb:

Representants de Vermuts Miró

Sr. Felix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona

Sr. Carles Prats, representant de l’Ajuntament de Reus

Sra. Mònica Ramon, presidenta del GGAC

Sra. Núria Rossell, guanyadora del concurs

 

Tècnica:

39 obres de diferents mides, realitzades en pintura, fotografia, gràfica i digital.

Exposició: Fins al 21 de juliol, 2019.

Horari de la mostra: de dilluns a diumenge de 9 a 22 h.

 

Catàleg: http://www.galeriescatalunya.com/uploads/CatalegIIICertamenM&A-.pdf Més informació:

www.galeriescatalunya.com

Facebook: https://www.facebook.com/GremiGaleriesdArtCatalunya/                                                                           

Twitter: https://twitter.com/galeriesdartcat

Instagram: https://www.instagram.com/galeriesdartcat/ Youtube:https://www.youtube.com/user/gremigac