Teatro

KAREN ESTRENA EL 8 DE MAIG Teatre Gaudí

KAREN

ESTRENA EL 8 DE MAIG (2019) 18/05 NO HI HA FUNCIÓ
Horari: dimecres, dijous, divendres i dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h.
Preu: 24€. (Entrades anticipades a partir de 12€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)
Espectacle en català. Durada: 80 min.

Un thriller familiar que t’atraparà.
Imprescindible per a pares i adolescents.

Una producció de la COMPANYIA Versus Teatre

Autoria: Ever Blanchet
Direcció: Marta Gil Polo (Dramaturga i directora d’escena amb bagatge internacional i experiència per abordar una temàtica complexa per a conduir un Thriller vertiginós)
Ajudant de direcció: Daniel Cuello-Esparrell
Fotografia: Marti Fradera

 

Repartiment:
Armand Villen
Maria Clausó
Pep Planas
Isabelle Bres
Isa Mateu
Carles Pulido Queralt

 

Sinopsi
Dos matrimonis comparteixen un tràgic destí que mantenen en secret. L’encobriment d’aquest fet els obliga a enviar els fills a l’altra punta del planeta. Un d’ells va prendre una mala decisió en un mal moment. Han passat tretze anys i es pregunten qui son ara.
Sempre i quan es pugui moure al nostre gust la línea que separa el bé del mal, serem sempre bones persones.
Faries qualsevol cosa pel teu fill?

 

Un thriller que indaga els límits morals davant d’un homicidi per violència de gènere. 

KAREN explora la responsabilitat de la família en la sobreprotecció dels fills, com també la pervivència de valors masclistes en dues famílies que tenen estudis superiors i cultura, fet que no evita un estadi superior de relació home-dona.

Il·luminació: Daniel Gener Escenografía: Jordi Bulbena Vestuari: Rafató Teatre Música, espai sonor: Xose Fernández Producció executiva: Roxana Díaz


CICLE
VALORS FAMILIARS en ESCENA

KAREN d’Ever Blanchet i TANCATS de Gal Soler. Les dues reflexionen sobre el comportament ètic i moral a l’interior de la institució familiar en la societat contemporània.
Les dues obres pretenen obrir un debat a la llum de continguts obscurs que revelen la pèrdua de valors ètics a KAREN i la pèrdua d’escrúpols per arribar a obtenir la major part dels drets hereditaris de la família a TANCATS.

Les dues produccions  opten per obres d’equitat de gènere en els repartiments de “rols”, actrius, actors, com la mateixa equitat en la direcció escènica.