El 12 de septiembre de 2022 Aurora actuará en la Sala Apolo de Barcelona con todas las entradas agotadas

Aurora actuarà Barcelona el dilluns 12 de setembre de 2022 amb totes les entrades exhaurides 
 
 
El 12 de setembre de 2022 Aurora actuarà a la Sala Apolo de Barcelona
 
AURORA torna a Barcelona per presentar el seu nou àlbum The Gods We Can Touch,

 
Quan parlem d’AURORA parlem de personalitat. No només per la seva veu singular, sinó també per les lletres de les seves cançons, pels seus moviments a l’escenari i, fins i tot, pel procés de producció de la seva música. Tot està tenyit de la seva essència.
 
Diu que al principi li costava cantar a sobre d’un escenari, fins que va descobrir que era una manera d’ajudar al públic a desconnectar de la seva vida diària i de motivar-los a plorar, ballar i riure amb ella. Perquè, quan actua en directe, l’aire tímid que l’envolta es transforma en pura potència.
 
AURORA torna a Barcelona amb el seu nou àlbum The Gods We Can Touch, 16 cançons on la seva veu es fa i ens fa sentir. La cantant noruega és capaç de transportar-te a la seva dimensió amb cada cançó. Jugant amb elements de l’electrònica i del folk i explotant al màxim una veu tant suau com torrencial.
 
Aquesta combinació entre força i fragilitat és el que fa d’AURORA una artista única, amb totes les virtuts per conquerir al públic. El 12 de setembre, no perdis l’oportunitat de sentir, en el sentit més ampli de la paraula, la seva veu en directe a la Sala Apolo.

 

 
CAST

 
El 12 de septiembre de 2022 Aurora actuará en la Sala Apolo de Barcelona con todas las entradas agotadas
 
AURORA vuelve a Barcelona para presentar su nuevo álbum The Gods We Can Touch.
 
 
Cuando hablamos de Aurora hablamos de personalidad. No solo por su voz singular, sino también por las letras de sus canciones, sus movimientos en el escenario e, incluso, por el proceso de producción de su música. Todo está impregnado de su esencia.
 
Cuenta que al principio le costaba cantar encima de un escenario, hasta que descubrió que era una manera de ayudar al público a desconectar de su vida diaria y motivarles a llorar, bailar y reír con ella. Porque, cuando actúa en directo, el aire tímido que le rodea se transforma en pura potencia.
 
AURORA vuelve a Barcelona con su nuevo álbum The Gods We Can Touch, 16 canciones en las que su voz se hace oír y nos hace sentir. La cantante noruega es capaz de transportarte a su dimensión en cada canción. Jugando con elementos de la electrónica y el folk y explotando al máximo una voz tan suave como torrencial.
 
Esta combinación entre fuerza y fragilidad es lo que hace de AURORA una artista única, con todas las virtudes para conquistar al público. El 12 de septiembre, no pierdas la oportunidad de sentir, en el sentido más amplio de la palabra, su voz en directo en la Sala Apolo.