Teatro

l nou musical d’Àngel Llàcer y Manu Guix comença a caminar: La Tienda de los Horroresfarà temporada al Teatre Coliseum

68152795-55f6-4dbc-82ad-81f15eea893f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nou musical d’Àngel Llàcer y Manu Guix comença a caminar: La Tienda de los Horrores farà temporada al Teatre Coliseum

Àngel Llàcer i Manu Guix, conjuntament amb Nostromo Live, han començat a treballar en la producció de la La Tienda de los Horrores (Little shop of horrors), una comèdia musical clàssica dels anys 80 amb una temàtica molt actual.

El teatre de la Gran Via ha estat l’escollit per acollir el soul i el rock’n’roll d’un espectacle on el ritme, la música i els efectes especials estan en la seva essència. Abans, però, l’espectacle farà funcions especials a l’amfiteatre de Montjuic, durant el Festival Grec 2019 de Barcelona.

Avui es posen les entrades a la venda per la temporada de l’espectacle al Coliseum, a través de www.grupbalana.com

Una comèdia musical electritzant a ritme de soul i rock & roll!

La història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del Senyor Mushnik, dóna un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida al barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre!

LA JAULA del Tívoli

La Jaula de las locas va arribar  als escenaris gràcies a Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques que va estrenar-se la passada temporada amb l’èxit sorprenent del musical Casi Normales. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels més influents de la història i que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat ininterrompudament per tot el món, convertint-se en un dels muntatges del gènere més populars de la història. La Jaula de las Locas (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta el món d’una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez, i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

+ JAULA:

Pàgina web: www.lajaulaelmusical.com

Venda d’entrades ahttps://www.grupbalana.com/es/teatros/obras/la-jaula-de-las-locas/