L’11 d’octubre torna per fer temporada a Barcelona ‘Paradise’ una comèdia de Nico&Sunset que es podrà veure fins el 5 de novembre al Teatre Poliorama

PARADISE

Una comèdia de Nico&Sunset

Teatre Poliorama
de l’11 d’octubre al 5 de novembre 2017

L’11 d’octubre torna per fer temporada a Barcelona ‘Paradise’ una comèdia de Nico&Sunset que es podrà veure fins el 5 de novembre al Teatre Poliorama
Paradise està escrit i dirigit per Nico&Sunset (Oriol Vila i Raquel Salvador) i en el repartiment compta amb Albert Baró, Albert Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives ‘Merlí’, ‘La Riera’ i ‘Cites’.

Una comèdia que ens parla de la família, de la soledat i de l’amor i que explica tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul: ‘El Paradise’. L’escenari idoni que proporciona la tensió necessària per a uns personatges a la recerca del seu paradís perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb una gran confusió.

Paradise és una producció de Nico&Sunset Productions, El Terrat i Tricicle i compta amb la col·laboració de Singlot Festival i La Sala Teatre de Rubí i es podrà veure fent temporada a Barcelona de l’11 d’octubre al 5 de novembre al Teatre Poliorama.

462e83b7-8688-414c-b3b3-46d5e56d1c6e
Paradise són tres relats que passen en un mateix espai: un prostíbul on La Veroshka és la narradora i fil conductor de l’espectacle, i les històries que succeeixen giren al seu voltant. En el primer relat coneixem als germans Beltran. El Jordi i el Ramon porten al seu germà David, un noi amb discapacitat psíquica, al Paradise per tal que perdi la seva virginitat. D’aquesta manera confien en què el David es faci un home i puguin recuperar d’una vegada l’equilibri familiar.

La segona història ens trasllada a una nit de Cap d’Any. Un client molt peculiar demana a la Vero una cosa molt més profunda que fer sexe. La trobada entre aquest mestre zen de províncies i aquesta dona de l’Est, produeix una espècie de miracle.

En la tercera història juguen a l’hora tots els actors de Paradise. Es tracta d’una història d’amor i llibertat. El Dufi, un pijo de la zona alta de Barcelona i la Rubi, una transsexual que treballa al Paradise, es coneixen una nit de manera inesperada, tot i que no trigaran a descobrir que comparteixen un passat.