La 2a edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” es celebrarà el diumenge 2 de desembre 2018

LA CURSA

cruza-contra-cancer-carrera-contra-barcelona-2018-cat

 

 

 

 

La 2a edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” es celebrarà el diumenge 2 de desembre 2018 a partir de les 09:30h. El punt de sortida serà al Parc del Fòrum de Barcelona (a la plaça de l’Auditori).

La prova comptarà amb 3 distàncies per a adaptar-se a tots els públics: 10K (amb sortida a les 10:00h), 5K (inici a les 11:15h) i una marxa d’uns 2,5K (a les 12:00h).

Amb la teva inscripció col·laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar que hem organitzat després de la Cursa! A més, et podràs endur una samarreta tècnica oficial de la Cursa i la Bossa del Corredor! Corre i col·labora amb l’AECC!

Tots els participants gaudiran d´un fantastic esmorzar al finalitzar la cursa. Els inscrits a la cursa de 10K i 5K obtindran un regal tècnic especial a la bossa del corredor.

Els Dorsals “Jo investigo” gaudiran de condicions especials durant tot el dia, així com entreran en un sorteig de dos viatges dobles per passar un cap de setmana a Madrid i assistir a la cursa “AECC en marcha Madrid”, que compta amb més de 15.000 participants.

 

http://www.aeccenmarxabarcelona.org/