Música

La Banda Municipal celebra el Nadal amb un nou disc

La Banda Municipal celebra el Nadal amb un nou disc

 

4e5b71db5151e5b1156a8f3cab96ba49

 

Editat per Columna Música, Nadales Arreu recull obres de Manuel Oltra, Joan Alfonso, David León Fioravanti, Joan Casas i Salvador Brotons, que dirigeix el disc

Amb la participació de la Coral Cantiga, la soprano Ulrike Haller i el baríton Joan Ricart

La Banda Municipal de Barcelona i Columna Música presenten Nadales Arreu, darrer enregistrament del conjunt resident a L’Auditori i que recull una sèrie d’obres compostes a partir de nadales populars. El disc, dirigit per Salvador Brotons, compta amb la col·laboració de la Coral Cantiga, la soprano Ulrike Haller i el baríton Joan Ricart.

Cada autor ha triat un grapat de cançons i les ha instrumentat, glosat o parafrasejat per conformar una suite nadalenca particular. Al llarg del disc sonen més de trenta cançons diferents a partir de les adaptacions de Manuel Oltra, Joan Alfonso, David León Fioravanti, Joan Casas i Salvador Brotons.

Concerts de Nadal i Cap d’Any
La sortida al mercat del disc coincideix amb el Concert de Nadal de la Banda Municipal, que serà aquest diumenge dia 16 de novembre amb obres de Bizet, Melillo, Hess, Appermont i Guinovart. A més, la banda comptarà amb el Cor Infantil Amics de la Unió, la soprano Maria Hinojosa i la direcció del seu titular, José R. Pascual-Vilaplana.

La programació nadalenca de la Banda seguirà els dies 29 i 30 de desembre amb el  tradicional Concert de Cap d’Any, que estarà centrat en la música de Txaikovski, Lehár, Johann strauss, Arditi i Von Suppé. Al final del concert, que estarà dirigit per Salvador Brotons, el director signarà discos al foyer de L’Auditori.