La cantant britànica Rita Ora actuarà per primera vegada a Barcelona dins del festival solidari Share Festival 21 de juliol

SHARE FESTIVAL
20 I 21 DE JULIOL
POBLE ESPANYOL (BARCELONA)
 efe4b9b3-2182-4f51-b6d0-5ef60092d481
La cantant britànica Rita Ora actuarà per primera vegada a Barcelona dins del festival solidari Share Festival
Al festival també hi actuaran Abraham Mateo, Álvaro Soler, Morat, Sebastián Yatra, The Tripletz, Brodas Bros i Djs com Carles Pérez. També acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries. 
Share Festival és un nou festival que se celebrarà el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona i que vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’.

Aquesta primera edició comptarà amb l’actuació de la cantant britànica Rita Ora (dissabte 21 de juliol), que vindrà a actuar per primera vegada a Barcelona. Guanyadora d’un MTV Music Award al 2017 i un Global Award com a millor artista pop al 2018, actualment és numero 1 en la llista Europea dels singles més escoltats amb ‘For You’ (feat. Liam Payne). Ha estat l’artista dona més jove a arribar a tenir 12 hits en el top hits del Regne Unit i té 22 milions de seguidors a Spotify.

Rita Ora, compositora, cantant i actriu, va ser descoberta per Jay-Z, i va debutar al 2011 juntament amb DJ Fresh amb el tema ‘Hot Right Now’ on la cantant va ser la veu principal i va encapçalar el UK Singles Chart.

Al 2012 es va posar a treballar en el seu primer album. El primer senzill de l’àlbum, ‘R.I.P’, cançó composada per Drake i interpretada juntament amb Tinie Tempah, ràpidament es va convertir en número 1 de les llistes del Regne Unit i Austràlia. La resta de temes es van anar superant arribant a estar en els primers llocs de les llistes del Regne Unit, Irlanda, Nova Zelanda, Austràlia i Japó. Al 2017 va presentar els MTV Music Awards, on va tenir doble protagonisme, per actuar amb dos dels seus top 1 de les llistes britàniques amb ‘Your Song’ y ‘Anywhere’. Aquest 2018 està sent el seu any. Juntament amb Liam Payne han sigut els encarregats de posar la banda sonora a la taquillera ’50 sombras de Grey’ amb el ja citat tema ‘For You’ i com comentàvem el passat 1 de març va aconseguir el Global Award en la categoria de ‘Millor Artista Pop’.

Al Share Festival també acutarà Abraham Mateo, un fenomen de masses a nivell internacional que acaba de treure el single ‘Se acabó el amor’ amb Jennifer Lopez i Yandel; Álvaro Soler, un altre fenomen de masses que torna per actuar a la seva ciutat natal i que acaba de llançar el seu nou single ‘La Cintura’; la banda colombiana Morat, que portarà el seu folk-pop a Barcelona y Sebastián Yatra, que acaba d’editar un nou single amb David Bisbal, ‘A partir de hoy’.

La programació del festival es completarà amb les actuacions de The Tripletz, Brodas Bros i Dj’s com Carles Pérez en les primeres hores del festival i també acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries.

 

 

DIVENDRES 20 DE JULIOL

ÁLVARO SOLER
MORAT
ARTISTA PER CONFIRMAR

DISSABTE 21 DE JULIOL

RITA ORA
ABRAHAM MATEO
SEBASTIÁN YATRA 

SHARE FESTIVAL
20 I 21 DE JULIOL
POBLE ESPANYOL (BARCELONA)
De 18h a 24h

Més informació a:
www.sharefestival.org

Entrades a la venda a:
Sharefestival.org
Eventbrite