La Casa Batlló presenta ‘Vermuts musicals’ la nova experiencia cultural de cap de setmana amb música en directe al terra

 Una experiència que inclou la visita diürna a la Casa Batlló per culminar amb música en viu al terrat i consumicions a l’aire lliure .

 Els dissabtes i diumenges , a partir del 10 d’ octubre , amb dos sessions a les 11 h i a les 13 h.  La Casa Batlló vol convertir – se en un imprescindible del cap de setmana, per això, torna a oferir una experiència apta per a totes les butxaques i amb descomptes especials de 10 euros per als residents a Espanya .

 El cartell de ‘ Ve rmuts musical s’ conta amb 6 artistes en total de distintes disciplines .

. tardor , la Casa Batlló, joia arquitectònica d’Antoni Gaudí, recupera la bonica radició d’anar fer el vermut el cap de setmana amb els seus ‘Vermuts musicals’, una experiència que inclou visita cultural, música en directe al terrat modernista i el pack vermut. La màgica terrassa de la Casa Batlló acollirà una agenda musical de 6 artistes per a tots els públics; a partir del 10 d’octubre tots els dissabtes i diumenges amb dos sessions , a les 11 h i a les 13

L’ entrada de ‘ Vermuts musical s’ inclou la visita cultural completa a la Casa Batlló amb Smartguide (videoguia de Realitat Augmentada i virtual) que culmina amb l’actuació musical a la te rrassa. Es tracta d’una experiència de 2 hores de durada. Existeixen tres modalitats d’entrades: Blue, Silver i Gold. A partir de 19 euros per a residents a Espanya amb descomptes especials en cadascuna de les modalitats. L’entrada també inclou consumicion s a triar entre una oferta de qualitat, des de cava, fins a cervesa o refrescos de la mà dels patrocinadors Espinaler, Estrella Damm, Bacardi, Royal Bliss o Freixenet.

Artistes La Casa Batlló proposa la següent cartera d’artistes: el swing i jazz de la mà de Gisela Novais , La Mar de Rumba una mescla de jazz fusió, bossa nova i per descomptat rumba amb el duo de María Blanco i David Torras, Luna Llena duo de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, la versatilitat del cantant anglès Lexter , la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers i finalment, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane .

Taula pels assistents i innovador e s mesures d’higiene Per a garantir una experiència protegida, enguany ‘Vermuts musicals’ ofereix taula per als assistents i servei de cambrers. A més, la Casa Batlló ha redefinit la seva visita cultural incorporant innovadores mesures d’higiene que compten amb l’última tecnologia en la purificació d’aire així com en la desinfecció d’equips.

Vermuts musicals de la Casa Batlló : dates, horaris, adreça

 Dissabtes i diumenges a partir del 10 d’ octubre.

 Visita amb SmartGuide de realitat augmentada ( 2 sessions : a le s 11 h i a le s 13 h )

 Concert al terrat al finalitzar la visita

 Passeig de Gràcia, 43 (Barcelona)