La Cavalcada dels Reis Mags a Barcelona ( 5 de gener)

untitled

Av. Marquès d’Argentera – Av. Rius i Taulet

La festa arrencarà a les 16.30h quan comenci l’animació per als nens i nenes que hagin arribat més d’hora a esperar l’arribada dels reis. Els Reis arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia a les 17h, i els rebran els ciutadans i les ciutadanes, i l’alcalde de Barcelona.

Recorregut i horaris de pas estimats:

– Avinguda del Marquès de l´Argentera (18:00 h), Passeig Isabell II, Plaça Antonio López (18:25 h), Via Laietana – Plaça Antoni Maura (18:45 h), Plaça Urquinaona (19:05 h), Fontanella – Plaça Catalunya (19:10 h), Pelai, Plaça Universitat – Ronda Sant Antoni (19:30 h), Sepúlveda, alçada Urgell (19:45 h), Avinguda Paral·lel, Plaça Espanya – Avinguda Reina Maria Cristina (20:15 h), Avinguda Rius i Taulet (20:30 h). És previst que la cua de la cavalcada arribi al punt final del recorregut a les 21:30 h.

Hi haurà dos espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda: a la Plaça d´Antonio López i davant de l´escenari del Moll de la Fusta.

Es retransmetrà per RTVE i aquesta passarà senyal a BTV.

Els ciutadans i les ciutadanes de Barcelona podran consultar per quin carrer estan passant els Reis entrant al web www.bcn.cat/recorregut