La ciutat s’estrena amb el primer Picnic Circus Barcelona (20 de juny)

La ciutat s’estrena amb el primer Picnic Circus Barcelona

dia-mundial-malabares-picnic-circus-barcelona-parque-barceloneta

 

 

 

 

 

 

L’entitat Zirkòlika celebra el Dia Mundial dels Malabars amb aquesta iniciativa, que tindrà lloc el 20 de juny a l’antic dipòsit de gas del Parc de la Barceloneta

Autor: Barcelona Cultura
.

L’entitat Zirkòlika celebra el Dia Mundial dels Malabars amb una nova iniciativa, el primer Picnic Circus Barcelona, una jornada oberta a tots els públics que inclourà espectacles de circ i malabars, tallers i concursos. L’objectiu és passar una bona estona i compartir l’afició pel circ, i hi estan convidats tant els aficionats habituals del món circense com tots aquells curiosos que vulguin iniciar-se en aquesta art escènica.

A la festa també hi participaran diverses entitats del món de les acrobàcies: malabaristes i col·lectius de practicants de dapostar, de hula-hoop i de slackline. La jornada es conclourà amb una olimpíada de malabars, en què els malabaristes hauran de demostrar la seva tècnica i habilitat.

D’altra banda, també s’organitza un concurs de pintura, dibuix i graffiti de circ en homenatge al pintor i artista Joan Soler-Jové, que va saber plasmar en senzilles pinzellades la seva passió per aquesta art escènica. I és que la temàtica circense ocupa un lloc destacat en la història de l’art; ha estat font d’inspiració de pintors de la talla de Degàs, Seurat, Cezanne, Goya o Miró.

Celebració lúdica i internacional, el Dia Mundial dels Malabars commemora la data de constitució de la primera associació de malabaristes del món: la International Jugglers’ Association, fundada el 1947 als Estats Units.

Picnic Circus Barcelona

Dia: 20 de juny, a partir de les 11 h

Preu: entrada gratuïta

Espai: Antic dipòsit de gas del Parc de la Barceloneta

Més informació, aquí
http://www.zirkolika.com/index.php?seccion=temaActualidad&id=1973