la Fira de Santa Llúcia celebra aquest any el 232è aniversari. Obrirà les portes el 30 de novembre i les tancarà el 23 de desembre,

Navidad7133-760x428

 

 

 

 

 

 

És la fira imprescindible per guarnir la llar amb motiu del Nadal. Aquest any la fira presentarà un pessebre de més de 35 metres quadrats al Museu Marès.

Des del cor de Ciutat Vella, la Fira de Santa Llúcia celebra aquest any el 232è aniversari. Obrirà les portes el 30 de novembre i les tancarà el 23 de desembre, i com sempre, oferirà un munt d’activitats per a tots els públics.

La fira aplegarà prop de tres-centes parades de productes nadalencs tradicionals. Hi haurà parades de pessebres, figures, arbres, molsa, artesania, simbombes i joguines musicals.

Enguany s’han organitzat diferents activitats paral·leles a la fira, com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona. I també se celebrarà la 25a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya.

D’altra banda, al costat de la Fira de Santa Llúcia, a menys de cents metres, al Museu Frederic Marès (plaça de Sant Iu, 5) s’instal·larà un pessebre de més 35 metres quadrats, amb figures de fins a 40 centímetres d’alçada.

HORARIS

Dies Hores Observacions
De dilluns a divendres d’11:00h a 20:30h Les vigílies de festius i
els festius tanquen
a les 21.30 h
Dissabtes i diumenges de 10:00h a 21:30h