La Fórmula:Arriba al Condal aquest monòleg còmic sobre la obsessiva recerca de la perfecció a partir del 7 de febrerExisteix la fórmula definitiva de la positivitat?

Arriba, al Teatre CondalLa fórmula, un espectacle  coescrit, produït i interpretat per Andrea VilallongaMónica Darbonnens completa l’apartat dramatúrgic i signa la direcció Reichel Delgado.

Andrea Vilallonga proposa un espectacle aparentment a l’imatge de les ponències o ted talks en les quals és experta, però que ofereix, en realitat, un stand up comedy agil, innovador, femení i real per tal d’ensenyar-nos a afrontar la nostra mirada sobre la vida, les nostres tendències emocionals i com modificar la perspectiva per allunyar-nos de l’angoixa i del pessimisme.
 
La fórmula és una manera diferent de mirar-nos al mirall, canviant la perspectiva que tenim de nosaltres mateixos amb molt d’humor.

Amb aquest espectacle que és, alhora, una ponència, una obra de teatre i un monòleg còmic, Vilallonga ens planteja la positivitat a través de la comèdia, ja que, segons explica, «l’humor és la millor arma d’aprenentatge.»
«Després de tants anys com a ponent – 
afirma l’experta en comunicació – em feia gràcia fer una crítica constructiva al món de les ponències.«
A l’espectacle, Vilallonga interpreta a una ponent cansada de repetir-se i d’explicar sempre el mateix. Davant del públic, llavors, només li surt parlar de la seva vida i de les experiències personals que han anat construint la seva positivitat.
 
La fórmula és la millor manera d’explicar que, per ser feliç, realment no existeixen fórmules.

Vilallonga és ponent internacional, experta en comunicació i en impacte positiu, així com autora de dos llibres que donen títol a les seves TEdX Talk: #mírate y #enamórate. És Tècnic superior en assessoria d’imatge personal i corporativa i té un màster en coaching personal y psicologia positiva, a més de dirigir la seva pròpia empresa de consultoria d’imatge i comunicació. És professora d’assesoria d’imatge en el Máster en protocol, gestió d’esdeveniments i relacions públiques de la UPF de Barcelona i del Máster en direcció de relacions públiques i agències de comunicació de la UAB. Ha estat, a més, coach d’imatge i actitud en diverses edicions del programa de televisió OT.

Espectacle es representarà a partir del dimarts 7 de febrer de 2023 al Teatre Condal.


Sinopsi 
Andrea Vilallonga, experta en comunicació i positivitat, conferenciant, autora de dos llibres i mediàtica per la seva aparició a la televisió puja als escenaris per parodiar el món de les ponències, a través de les seves vivències, amb l’objectiu principal de desmitificar la positivitat.