La Mercè 2017 al CCCB Del 22 al 25 de setembre

 

 

image001 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Mercè 2017 al CCCB

Del 22 al 25 de setembre

 

Aquest any la ciutat convidada a La Mercè és Reykjavík i el CCCB s’impregna decultura islandesa amb una mostra del pop, rock, hip-hop i música electrònica fets a la capital islandesa, l’exposició Björk Digital a preu reduït i una selecció de cinema islandès.

 

Björk Digital – preu reduït

Darrera oportunitat per visitar l’exposició Björk Digital, un viatge emocional i personal per la música i l’univers creatiu de la icònica artista islandesa. El 23, 24 i 25 de setembre l’entrada costa 10 €. Venda d’entrades a Taquilles CCCB i a bjorkdigital.cccb.org

 

Projeccions de cinema islandès – entrada gratuïta

A més, durant els vespres de dissabte 23 i diumenge 24 al Hall CCCB es podrà veure una selecció de pel·lícules islandeses dels últims anys: Ransacked (Pétur Einarsson, 2016), Of Horses and Men (Benedikt Erlingsson, 2013), Backyard (Árni Sveinsson, 2010) i Bokeh (Geoffrey Orthwein i Andrew Sullivan, 2017. Estrena a Espanya).

 

Música en directe – Festival BAM – entrada gratuïta

Bandes de la creativa escena musical de Reykjavík com Samaris, Kiasmos o Ólöf Arnalds pugen als escenaris del BAM (festival Barcelona Acció Musical) a la plaça Joan Coromines del 22 al 25 de setembre.