La nova edició de Músiques Sensibles arrenca amb una prèvia especial d’estiu: un concert de la cantautora mexicana Carla Morrison (12 de juliol)

La nova edició de Músiques Sensibles arrenca amb una prèvia especial d’estiu: un concert de la cantautora mexicana Carla Morrison

image

 

 

 

El cicle, que uneix música i activisme social, enguany es trasllada al Petit Palau del Palau de la Música Catalana i obre amb una prèvia estival, l’actuació de Carla Morrison aquest proper dimecres 12 de juliol a les 21h

Els teloners seran la banda madrilenya Penny Necklace 

La seva cinquena edició tindrà lloc a la tardor, del 9 de novembre al 16 de desembre de 2017, programarà sis concerts més, a càrrec d’AmberRun, Paula Valls, Judit Neddermann, Miguel Campello, Gossos, Shuarma i Las Migas

Les entrades ja són a la venda al web del festival

Després de quatre edicions programant un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical i apostant al mateix temps per noms amb més trajectòria, Músiques Sensibles estrena nova ubicació, el Petit Palau, i una sessió d’estiu com a avançament de la programació de tardor del festival, convertit ja en una de les cites musicals més consolidades a la ciutat.

El festival Músiques Sensibles 2017, doncs, engega la seva edició amb una prèvia d’estiu: un concert especial -previ al gruix de la programació- a càrrec de la cantautora mexicana Carla Morrison, que comptarà amb la banda madrilenya Penny Necklace com a teloners, aquesta proper dimecres 12 de juliol al Petit Palau del Palau de la Música Catalana (21h).

 

 

Carla Morrison, és sens dubte una de les veus més impactants del panorama musical llatinoamericà. Una de les grans figures de l’actualitat musical dotada d’una prodigiosa veu i un repertori de grans cançons que toquen i emocionen. Amb el seu segon disc Amor supremo (Cosmica Records), la cantautora mexicana ha guanyat un Latin Grammy (el tercer en la seva carrera)  i ha estat nominada als Grammy al millor àlbum llatí de música alternativa.Penny Necklace és una banda madrilenya amb un so molt especial, orquestrat amb una estructura mil·limètrica, un veu punyent i una acurada producció, format per Odette SP, Diana Erenas i Julia Hermida.

 

Tardor musical i sensible

Com ja ve fent des de l’any 2013, Músiques Sensibles presenta una selecció artística molt acurada i amb clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social. Completant el concert d’estiu de Carla Morrison iPenny Necklace, el programa ofereix les següents actuacions: Amber Run (dijous 9 de novembre); Paula Valls i Judit Neddermann (divendres 10 de novembre); Miguel Campello(19 de novembre); Gossos (23 de novembre); Shuarma (26 de novembre) i finalment Las Migas (16 de desembre). Un 10% de la recaptació d’aquests concerts es destinarà a projectes socials de les entitats Associació Casal Infantil La Mina, Associació Salut Mental del Barcelonès NordCentre de Serveis Can Pedró, Il·lusions Solidàries Fundación InquietarteLes entrades ja són a la venda a la web del cicle.

 

Cultura i solidaritat, motors del projecte

El festival Músiques Sensibles vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat, que cada any, des de fa quatre edicions, presenta una programació artística molt acurada i amb clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.Amb més de 10.000 espectadors, 47 artistes programats i el recolzament a 25 projectes socials, el festival s’ha consolidat després de quatre edicions com una de les gran cites de tardor musical barcelonina.

 

Músiques Sensibles és atent a les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d’exclusió social. Un festival sensibilitzador que dóna a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d’entitats, malauradament força desconegut, per pal·liar el patiment i les situacions complexes de les persones més vulnerables. Per aquest motiu, el 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Totes comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d’una manera integral respectant el seu dret a l’autodeterminació i fomenten l’apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

 

Per a més informació i compra d’entrades

www.musiquessensibles.com