La Pegatina serà el gran regal per a la festa del 25 aniversari de Mondo Sonoro a Catalunya :: MS dijous 16 de maig

La Pegatina serà el gran regal per a la festa del 25 aniversari de Mondo Sonoro a Catalunya

La publicació Mondo Sonoro va néixer a Barcelona fa 25 anys i per celebrar-ho comptarà amb La Pegatina com a plat fort de la seva festa a Salamandra de l’Hospitalet.

La publicació musical amb més seguidors del nostre país continua amb les seves accions d’aniversari, entre les que encara estan per arribar: la publicació d’un llibre commemoratiu, una exposició fotogràfica, jornades amb activitats entorn de la música i la innovació, i la celebració de una gran festa de cloenda a La Riviera de Madrid al novembre.

El proper dijous 16 de maig, la revista Mondo Sonoro farà realitat la promesa d’incloure en la seva celebració del 25 aniversari a Catalunya, a un grup català que havia estat portada de la revista. És per això que ara fa públic que La Pegatina serà el seu cap de cartell del proper concert d’aniversari, que tindrà lloc a mitjans de maig a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat i del qual ja es poden adquirir les entrades al preu popular de 10 euros a través del web de la revista.

La Pegatina, a més d’una garantia de festa, és el representant més universal d’una escena sense la qual no es pot entendre la música catalana actual. Mondo Sonoro sempre ha reivindicat al mestissatge sonor i la música festiva, la qual, actualment, lluny de donar símptomes d’esgotament, gaudeix d’una salut immillorable, exhibint una capacitat per renovar-se generacionalment, tant a nivell de grups com de públic, oferint un gran futur per davant. Però el grup de Montcada, ha traspassat fronteres triomfant més enllà del panorama català i estatal. En els últims anys han recorregut amb la seva música tot el món -literalment- i han obtingut victòries en pràcticament tots els continents; així que serà una ocasió única per poder-los gaudir en un espai més íntim, en contrast amb els aforaments de grans dimensions a què estan habituats a oferir concerts.

No són els únics que estaran amenitzant la vetllada primaveral a Salamandra. Tal com aquesta publicació havia fet públic fa unes setmanes, La Pegatina compartirà cartell amb Pinpilinpussies Conttra, tots dos són grups emergents als quals Mondo Sonoro ha donat suport des del primer moment. També participaran Casa Babylon DJ ‘s, o el que és el mateix, Rubén Sierra (La Pegatina) i Marc Isern, responsables del programa «Casa Babylon» d’iCatFM dedicat a la música urbana i festiva.

Després d’haver estat mitjà oficial de FITUR és música, i d’haver celebrat una edició especial de la Festa Demoscòpica al Teatre Barceló de Madrid, la revista no ha parat d’aportar contingut especial per celebrar el seu primer quart de segle de vida. També ha publicat al costat de Larvin Music un doble vinil amb el millor de la música nacional dels darrers 25 anys. I la festa continuarà, tal com la publicació nascuda a Barcelona anirà desvetllant en els propers mesos.

Les entrades estan ja a la venda i es poden comprar aquí. Els concert del proper dia 16 de maig començaran a les 20 hores. Es recomana ser puntual ja que l’última vegada que La Pegatina va oferir un concert en un recinte tancat va acabar reunint a 9.000 persones.

#mondosonoro25