ActividadesLiteratura

La poesia urbana torna al CCCB amb una nova edició del Poetry Slam 16 de setembre

 

La poesia urbana torna al CCCB amb una nova edició del Poetry Slam
40023142_814475018676624_2770387831590223872_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Passades les vacances, el CCCB reprén les sessions de Poetry Slam, una competició de poesia urbana que ens proposa una nova batalla de paraules el diumenge, 16 de setembre.

Serà una nova cita amb les formes més noves i urbanes de la poesia organitzada, entre d’altres, per RED927, una associació artística dedicada a potenciar la literatura oral. Les trobades se celebren habitualment cada mes al pati del CCCB, com podeu veure a la foto.

Diumenge, de 18 a 20 h aproximadament, tindrem una nova oportunitat d’experimentar una d’aquestes sessions. De fet, hauríem de dir que són batalles, ja que els participants competeixen entre ells per demostrar que són els qui millor dominen les paraules i les saben fer anar com si fossin armes.

Potser en aquesta guerra no hi haurà ferits, però sí molta dedicació, esforç i passió, elements imprescindible per enfrontar-se a aquest estil de creació literària. Aquí podeu exhibir el vostre talent. Però no patiu si no en sabeu, ja que sempre podeu assistir com a públic i contribuir amb el vostre vot a decidir qui ha estat el o la millor slammer de la vetllada.

Si voleu saber més sobre les sessions de Poetry Slam, consulteu el web del CCCB o el Facebook de l’esdeveniment.