La Sagrada Família celebra la Festa de Tardor (del 13 al 15 d´octubre)

La Sagrada Família celebra la Festa de Tardor

 7772200794_aaf80af513_k-680x1024
La Sagrada Família celebra aquest cap de setmana la seva festa de tardor amb un programa en què destaca el 15è aniversari de la colla castellera del barri i la celebració del Xè aniversari de l’Espai 210.

El programa d’aquesta edició s’amplia amb un bon grapat d’activitats pels volts de la festa pròpiament dita. Des de principis de mes es poden veure les exposicions fotogràfiques de la història dels Castellers de la Sagrada Família i la mostra de 50 fotografies del passat obrer i industrial del Poblet [Re]talls del passat. Dimecres 11 d’octubre es presentarà el programa Vincles dirigit a persones majors de 65 anys que se senten soles i volen tenir un espai de trobada i també se celebrarà la festa del 10è aniversari de l’Espai 210 amb tallers oberts realitzats per les entitats del barri.

La Festa de Tardor comença divendres amb actes destacats com l’assaig dels Castellers de la Sagrada Família al carrer, el concert d’aniversari amb el grup de versions Orquestra Mitjanit i la cantada d’havaneres del grup Ultramar amb rom cremat. El cap de setmana hi haurà la XV Fira de Comerç, Artesania i Entitats, al carrer Provença entre Castillejos i Marina. Dissabte els infants redecoraran el parc dels jardins de la Indústria i a la tarda es farà la Claror Fitness Fest, la tabalada infernal i el correfoc.

Diumenge 15 d’octubre l’Agrupació Excursionista Catalunya proposa una pujada al cim més alt del barri, el turó de la Rovira. A partir de les 12 h, us convidem a animar a la colla local en la Diada Castellera que tindrà com a colles convidades a dos de les grans: els Castellers de Barcelona i els Castellers de Terrassa. I per al vespre s’ha organitzat una ruta històrica per veure els orígens i l’evolució de l’antic barri del Poblet.