La veu caribenya de Tricia Evy inundarà la sala Jamboree el 28 i 29 de juny

El divendres 28 i el dissabte 29 de juny la sala Jamboree torna a rebre la caribenya resident a París Tricia Evy, una de les cantants més originals i brillants de les noves fornades de l’escena del jazz vocal.

Divendres 28 i dissabte 29 de juny a les 20h i 22h · Tickets: 20 €
TRICIA EVY

Tricia Evy veu, Joan Monné piano, Ignasi González contrabaix, Roger Gutiérrez bateria  

Nascuda a l’illa de Guadalupe, Tricia Evy és una de les cantants més originals i brillants de les noves fornades de l’escena del jazz vocal. Evy va desenvolupar la seva passió pel cant de ben jove, després de descobrir a artistes com ara Georges Brassens, Patrick Saint Eloi i Al Lirvat. Va decidir ser músic de jazz després d’escoltar a Ella Fitzgerald, Billie Holiday i Louis Arsmstrong i es va establir a París.

Des de la capital francesa, Tricia Evy s’ha guanyat a pols el respecte i l’admiració dels cercles jazzístics més exigents. Avui és una de les veus més sol·licitades, una cantant que ha actuat en festivals com els de Montreux, Marciac, Vienne o el club parisenc Duc de Lombards.

En aquesta nova visita al Jamboree, Evy comptarà amb el pianista David Fackeure, integrant del seu nou quartet, i amb el contrabaixista Ignasi González. Plegats oferiran un repertori farcit de composicions originals, estàndards de jazz i peces de la tradició antillana. El jazz adquireix un sabor caribeny realment original a les mans de Tricia Evy. Tota una descoberta.

TRICIA EVY – VÍDEO

Aquí podeu consultar tota la programació de juny:
PROGRAMACIÓ DE JUNY – JAMBOREE
JAMBOREE JAZZ
PROGRAMACIÓ JUNY

DIVENDRES 28 I DISSABTE 29 DE JUNY, 20h i 22h
TRICIA EVY 

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ