Sala Montjuïc, música, cinema i oci a l’aire lliure! 28/6 – 2/08

Sala Montjuïc

Molt més que cinema

S’apropa l’estiu, i amb ell les ganes de desconnectar. Vols estar a l’aire lliure, trepitjar la gespa descalç, però també vols veure els amics, passar temps amb la parella, prendre una cervesa ben freda, escoltar música en viu o veure una pel·lícula. Diuen que no es pot tenir tot a la vida? S’equivoquen! A Sala Montjuïc pots gaudir de tots aquests petits plaers junts en una mateixa tarda i al mateix espai.

Una experiència a l’aire lliure

Agafa lloc i munta-t’ho com vulguis!
Pots portar la carmanyola de truita de patates de la teva mare, un fuet i una ampolla de vi o comprar-te, al xiringuito de Sala Montjuïc, menjar ecològic, acabat de fer i per a llepar-se els dits! També pots llogar una gandula per 3 € i mirar la pel·lícula com un rei o una reina o portar la teva tumbona de casa, el pareo de la platja i una manteta per gaudir d’una nit de pel·lícula! Aquest és l’esperit lliure de Sala Montjuïc. 

Bandes musicals

Una programació eclèctica i variada de concerts
La música en viu és l’encarregada de donar la benvinguda al públic a cada sessió.

Enguany, la rapera Joina inaugurarà Sala Montjuïc amb una crida al feminisme i a la llibertat d’expressió en una sessió dedicada al talent femení. La banda barcelonina Egosex ens submergirà en el trance jungle blues, un nou moviment musical que fusiona ritme i espiritualitat. Ominira ens portarà una barreja d’estils electrònics com el dub o el trip-hop, amb atmosferes que provenen de la música africana i el rock alternatiu. La Myriam Swanson ens presentarà el seu nou projecte Magnolia, on deixa fluir el seu costat més jazzy i taciturn en format quartet, entre altres propostes.

Curtmetratges

Produccions nacionals dirigides per dones 

Sempre que la durada de la pel·lícula ho permeti, Sala Montjuïc projecta un curtmetratge després del concert  i abans del film. Aquest any es posa l’accent en les produccions nacionals dirigides per dones. Entre d’altres, podrem veure:

CERDITA

Carlota Pereda

Una història sobre la ‘gordofòbia’ i l’assetjament, guanyadora del premi al millor curtmetratge de ficció als Goya 2019.

SER O NO SER

Esther Paredes

Una peça que recorda amb humor l’absurditat de les etiquetes socials en una època en la qual semblen #imprescindibles.

PATCHWORK

María Manero

Un documental animat sobre la importància dels trasplantaments d’òrgans i la necessitat de reutilització de materials i deixalles de tota mena.

 

Visita guiada al castell

Vols descobrir més coses sobre el Castell de Montjuïc i la història de Barcelona? Et ve de gust una passejada guiada per aquest magnífic espai mirador de la ciutat i quedar-te després a veure una bona pel·lícula a la fresca? Doncs aquesta activitat t’ho permetrà. Hi ha visites tots els dies que hi hagi sessió.

Inici de l’itinerari a les 19 h, durada 1 h, preu 5 €.

Programació completa i entrades