L’APLEC FORMATGER ARRIBA A BERGA els dies 9 i 10 de febrer.

L’APLEC FORMATGER ARRIBA A BERGA AL FEBRER

E7V_AFBerga19_cartellbr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berga acull enguany, la primera edició de l’Aplec Formatger. Es durà a terme al Passeig de la Indústria durant els dies 9 i 10 de febrer. Anteriorment, la Fira Internacional del Formatge era la protagonista del cap de setmana, però l’Aplec Formatger és una evolució d’aquesta amb un canvi de format. Serà una trobada per tal de compartir, tastar i conèixer amb profunditat aquesta cultura.

Així doncs, l’objectiu d’aquest canvi és potenciar molt més el producte del formatge donant-li una major importància. En aquest cas, es veurà reflectit amb la tapa formatgera, tapes i canapès fets amb formatge que es podran adquirir durant tot el dia. Durant unes hores hi haurà la HappyHouron les tapes tindran un preus més populars.

Hi haurà un programa d’activitats per a totes les edats. Per adults s’hi podrà trobar en primícia activitats com un tast de formatges a cegues, la cursa formatgera, diferents sessions de discjòquei, concurs de munyir la cabra… entre d’altres. Pel que fa als més petits tindran activitats com el concurs de ratllar el formatge, concurs de munyir la cabreta i també hi haurà un espai reservat exclusivament per ells: El Petit Formatget. Aquí hi podran fer tallers gastronòmics, tallers creatius i gaudir de les a diferents atraccions.

Totes aquestes activitats aniran complementades amb un seguit d’expositors de formatges i d’alimentació en format mercat, que oferiran el seu producte i que estaran ubicats al centre del passeig. També hi haurà una zona de Food Trucks onse serviran diferents plats durant tota la jornada. Per tant, el públic tindrà una oferta gastronòmica per passar tot el dia a l’Aplec Formatger gaudint de totes les activitats en un ambient molt acollidor.