L’Ateneu Popular 9 Barris assaja ‘Nu’, el nou espectacle del Circ d’Hivern, la proposta es podrà veure entre el 15 de desembre i el 20 de gener

  • 8a05c9ec-16b8-49ba-afb6-0b95c1fce121
  • Quim Girón, fundador i director de la companyia Animal Religion, és el director de l’espectacle

  • La proposta es podrà veure entre el 15 de desembre i el 20 de gener

L’artista de circ i fundador de la companyia Animal Religion, Quim Girón, treballa en el proper espectacle del ja tradicional Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, que enguany arriba a la vint-i-tresena edició.

‘Nu’ és el títol de la proposta d’aquest any amb què Girón proposa reflexionar sobre el truc i despullar l’exercici del circ fins a quedar-se només amb el més essencial, fins a arribar a l’absurd. “No es tracta d’un exercici de puresa, és més aviat un diàleg entre el dins i el fora, l’intern i l’extern de l’escena”, matisa Girón, i afegeix: “Nu és un espectacle de circ que vol parlar amb senzillesa i transparència de les relacions humanes a partir d’objectes quotidians”. I és que són precisament aquests objectes quotidians, de colors llampants, que en contacte amb els cossos dels personatges crearan situacions absurdes, plenes d’humor, màgia i poesia.