L’Auditori celebra el Dia de la Música amb tres accions molt especials el 20, 21, 22 i 30 de juny

L’Auditori celebra el Dia de la Música amb tres accions molt especials

 

62353bc0-8f58-470b-b6a2-f3436ba17910

 

 

El proper dimecres 20 de juny, l’OBC baixa al metro: un quintet de músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona sorprendrà els viatgers amb un concert a l’enllaç de l’estació de Diagonal

Els dies 21 i 22 de juny, L’Auditori fa un homenatge a Disney amb Fantasia, un concert amb la clàssica pel·lícula projectada en pantalla gran i amb la BSO interpretada en directe per l’OBC

Per rematar-ho, el dissabte 30 de juny l’OBC tancarà la temporada amb el tradicional concert gratuït a la Platja de Sant Sebastià a la Barceloneta

El mar, la posta de sol, la sorra i la millor música simfònica!
Així va ser el concert de l’OBC a la platja de Barcelona 2017.
L’Auditori celebra el Dia Internacional de la Música (21 de juny) amb tres accions molt especials.

L’OBC baixa al metro 

Els usuaris del metro que el proper dimecres 20 de juny passin per l’estació de Diagonal podran gaudir d’un concert de luxe. Un quintet de músics de l’OBC que interpretaran fragments de West Side Story i Joc de Trons. També sonarà un tango de Guinovart i la coneguda Oblivion de Piazzola. Es faran dos passis: un a les 17.30h i l’altre a les 18.30h.

Aquesta activitat, a més, forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la fundació TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona amb la voluntat d’aproximar la cultura a tothom i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

Fantasia, el gran homenatge de Disney a la música clàssica

Els dies 21 i 22 de juny, L’Auditori fa un homenatge a Disney amb Fantasia, un concert amb la pel·lícula (versió original) projectada en pantalla gran i amb la BSO interpretada en directe per l’OBC.

De Bach a Txaikovsky i de Beethoven a Stravinsky. La música va inspirar els guionistes de Walt Disney per crear històries, dibuixos, colors i sensacions.

Walt Disney era un apassionat de la música clàssica i, amb la col.laboració del director d’orquestra Leopold Stokowski, va crear una obra d’art que, malgrat el fracàs de taquilla que va suposar l’any 1940, ha esdevingut un clàssic indispensable en la història del cinema. Bach li va dictar taques de color; Beethoven, històries mitològiques; Mussorgsky, un capítol terrorífic; Stravinsky, una particular visió de l’evolució de les espècies… I el fragment més popular de tots: el ratolí Mickey lluitant contra milers d’escombres descontrolades després de fer un encanteri fallit, acompassant amb la música de L’aprenent de bruixot de Paul Dukas.

L’OBC a la platja

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i L’Auditori tornen a organitzar el ja tradicional concert a la platja per celebrar amb tota la ciutat el Dia de la Música i donar la benvinguda a l’estiu en el marc incomparable que ofereix el mar mediterrani. El concert, que és totalment gratuït, se celebrarà dissabte 30 de juny a les 21h a l’escenari situat a la platja de Sant Sebastià (al final de passeig Joan de Borbó de Barcelona, davant de l’hotel W) i tothom qui ho vulgui el podrà escoltar assegut a la sorra. El concert de l’OBC a la platja arriba aquest any a la seva cinquena edició i s’ha convertit en la gran cita simfònica de l’estiu a Barcelona aplegant cada any més de 14.000 persones que no es volen perdre l’experiència única de gaudir dels millors fragments de grans obres simfòniques al costat del mar.

El prestigiós director Alvaro Albiach serà l’encarregat de conduir el concert d’aquest any que inclourà músiques de Leonard Bernstein (de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement), a més de bandes sonores i grans hits de la música clàssica.

Es farà una roda de premsa per presentar el concert d’aquest any el proper dijous 28 de juny. Ben aviat us enviarem tots els detalls.

L’OBC BAIXA AL METRO
20 de juny de 2018
Dos passis: a les 17.30h i 18.30h
Gratuït

FANTASIA
21 i 22 de juny de 2018
a les 20h
https://www.auditori.cat/ca/fantasia

L’OBC A LA PLATJA
30 de juny de 2018 ( roda de premsa:  28 de juny)
a les 21h
Gratuït
https://www.auditori.cat/ca/obc-concert-platja-2018