L’EIXAMPLE TEATRE presenta DUES BALES PERDUDES, una comèdia sobre el món del rock (estrena el 3 de febrer)

DBP_cartellconcert teatralitzat, amb 6 músics en directe, s’estrenarà el 3 de febrer

L’EIXAMPLE TEATRE presenta DUES BALES PERDUDES, una comèdia sobre el món del rock

El proper 3 de febrer, a les 21:00 hores, l’EIXAMPLE TEATRE (c/. Aragó, 140) estrenarà DUES BALES PERDUDES, un concert teatralitzat amb autèntics himnes del rock & roll i del blues.

L’espectacle creat per Sílvia Navarro (Alguien que apagué la luz, RIP, Rentadores…) i dirigit per Roger Julià (Hair, Love and Rock Musical, A la Tierra, Miniatures…) és una comèdia que reflexiona sobre el preu de la fama i els requisits que ha de complir una estrella de rock.

A ritme de temes clàssics de monstres de la música com Jimi Hendrix, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatles, Muddy Waters, Eric Clapton, Joe Cocker o Led Zeppelin, DUES BALES PERDUDES explica la història de Chuck (Pablo Lammers), Levi (Daniel Foll) i la seva banda abans i durant un concert que canviarà les seves vides per sempre.

La història comença en el 32è concert de la gira, a Milwaukee, a 20 minuts de començar l’actuació. El pianista no ha arribat i el cantant es desespera. Apareix una puta xina contorsionista que resulta morta arrel d’una bala perduda que no anava destinada a ella. El fet provoca nervis entre els membres del grup, baralles, draps bruts, rondes de cerveses… Tot per la puta fama. Y la gran reflexió és: què collons fots quan tens un concert a Milwaukee i una puta xina contorsionista morta dins la funda d’una Les Paul 59 Black Pearl?

DUES BALES PERDUDES segueix les pautes de referents mítics com la pel·lícula This is Spinal Tap, on la comèdia esbojarrada suavitza la crua realitat del preu de la fama o les tensions internes dels grups de rock, sense que la paròdia afecti al virtuosisme musical; en aquest cas amb 6 músics/actors en directe: Pablo Lammers (New Order, Ego, Burundanga…), Daniel Foll (El musical més petit, Feísima enfermedad, L’Inspector…), Jorge Carrasco (Cop de Rock, Moonwakler, Boney M…), Maximiliano Molina (Quatre Barres, Lucas Masciano…), Nacho Olivar (Amelie Angebault Quartet, Un jeta, dos jefes, The Adicts…) i Ariel Vigo (Ron Carter, Benny Golson, Scott Henderson…).