L’espot del Festival de Sitges evoca ‘Seven’

L’espot del Festival evoca ‘Seven’

2015_premsa_newsletter_02

 

 

 

 

 

La peça ha estat realitzada per l’agència China i obre la campanya de Sitges 2015

L’esperat espot publicitari de 48a. edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja és aquí. Un any més, l’agència China ha realitzat un treball brillant, que evoca de manera intel·ligent la cultura cinematogràfica. L’espot té com a fil conductor la pel·lícula Seven, l’obra mestra de David Fincher, a la qual el festival ret homenatge en commemoració del seu vintè aniversari. El seu títol és Caixa.

L’espot està dirigit per Rafa Antón, director creatiu executiu de l’agència China i responsable de la campanya publicitària del Festival des de l’any 2002. El director creatiu és Miguel Ángel Duo i l’equip creatiu està format per Marcos García i Rodrigo Molinero. La peça ha estat produïda per Albiñana i ha tingut a Ramsés com a realitzador. Els actors són Ben Temperi, Marián Aguilera, Gisela Arnau, Roger Batalla i Patrick Taggart, tots ells rostres coneguts del cinema i la TV.

L’espot és una de les peces centrals de la campanya del Festival i es projectarà en televisions, cinemes i a través dels canals d’internet.

Spot Sitges 2015
https://www.youtube.com/watch?v=OauaWBUEDmw