“Liceu a la fresca” 16 de juny

 

Presentació del “Liceu a la fresca”, que aquest any traspassa fronteres

 

El dissabte 16 de juny, es podrà veure l’òpera “Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini, en més de 150 localitzacions de tot Catalunya, i TV3 l’emetrà pel 33, amb Carolina Rosich i Toni Puntí com a presentadors. D’aquesta manera, el projecte “Liceu a la fresca” es consolida amb la quarta edició. El projecte compta amb la col·laboració de TV3 i RTVE, i aquest any traspassa fronteres amb la incorporació de Rádio e Televisão de Portugal.

 

En aquesta quarta edició, el Gran Teatre del Liceu tornarà a acostar l’òpera als municipis catalans amb la iniciativa “Liceu a la fresca”, i TV3 tornarà a col·laborar amb l’activitat amb la transmissió, pel 33, de l’òpera “Manon Lescaut”, que es posarà en escena al Gran Teatre del Liceu de Barcelona del 7 al 22 de juny.

 

La transmissió, el dissabte 16 de juny, a les 22.05, es podrà seguir també simultàniament a través de pantalles gegants ubicades en espais públics i superarà l’edició anterior, en què més de 150 poblacions catalanes es van unir a aquesta iniciativa.

 

Els presentadors de la transmissió, en directe, des de l’Arc de Triomf de Barcelona, seran Carolina Rosich i Toni Puntí, que explicaran elements claus de “Manon Lescaut” per entendre millor l’obra.

 

 

image008