Música

LOVE OF LESBIAN estrenen la gira MIRALLS I MIRATGES La primera data és l’11 d’octubre al teatre Atrium de Viladecans on ja no queden entrades.

LOVE OF LESBIAN estrenen la gira MIRALLS I MIRATGES

La primera data és l’11 d’octubre al teatre Atrium de Viladecans on ja no queden entrades.
cartel todas las fechas-SOLDOuts-cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de continuades peticions per part del públic de LOL, ens complau anunciar que l’espectacle MIRALLS I MIRATGES (ESPEJOS y ESPEJISMOS a la resta de l’Estat) torna als teatres. L’estrena serà el proper 11 d’octubre al Teatre Atrium de Viladecans.

La gira MIRALLS I MIRATGES / ESPEJOS Y ESPEJISMOS es podrá veure a més de 30 teatres i auditoris de tota la península i finalitzarà fent temporada a MADRID (Teatro Español) i a BARCELONA (Condal-Onyric)

M&M no és una obra de teatre, tampoc és un musical. Podria ser definit com un concert teatralitzat, basat en el repertori més somiador del cançoner de Love of Lesbian. La música com a reflexe de la nostra realitat?, o la música com a creadora de Miralls on refugiar-se? Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia o en un mateix vers. Miralls i Miratges compta amb la codirecció de Guillem Albà on les ombres xinesses, les titelles i altres disciplines agafaran protagonisme per recrear un atrezzo emocional propici per cada tema i cada situació..

El nou MIRALLS I MIRATGES  actualitzat escènicament, on  incorporarà alguns dels temes del darrer treball del grup, EL POETA HALLEY,  conservarà tota la màgia de l’espectacle inicial.

En els concerts de VILADECANS, SANTIAGO DE COMPOSTELA, GIJÓN i ALACANT ja penja el cartell d’ENTRADES ESGOTADES.

Fes-te amb la teva entrada fent «Clic» a la imatge

Segueix a LOVE OF LESBIAN a

Web Facebook Twitter Instagram Fangazing