Màgia de Nadal a la Pedrera 27/12/2018

magia-nadal-pedrera

 

 

 

 

 

 

 

Entrades exhaurides

La Pedrera us convida a gaudir en família de tot un seguit d’activitats nadalenques on la màgia hi serà molt present! A més, comptarem amb un personatge molt especial, interpretat per l’Anna Moya, que ens acompanyarà pels diferents espais de La Pedrera fent servir múltiples recursos com la màgia, la imitació, el mim, jocs… i sobretot amb molt d’humor.

Durant La Màgia del Nadal podreu gaudir dels següents espectacles i activitats:

 

TEA TIME

Espectacle de màgia de Txema Màgic

Lloc: Auditori // Horari: 16.45h // Durada: 50 minuts

L’hora del te té màgia

A l’hora del te i amb la tassa a la mà en Txema espera visita a casa seva. Però no s’imaginava que vindria tanta gent ni tan puntual.

El rellotge s’havia espatllat. Així que amb la màgia resoldrà aquest contratemps.

Un imprevist que es converteix en un espectacle de màgia, visual, molt cuidat i creatiu per a tots els públics. Una proposta amb aparicions, desaparicions i manipulacions que transformen la realitat.

Fitxa artística:

Direcció i interpretació: Txema Muñoz. Banda sonora original: Tomàs Peire. Mirada externa: Jaume Jové, JAM. Ajudant escenografia: Gia Galbani. Vestuari: Dress-Art. Disseny de llums: Mario Andrés Gómez. Ajudant de regidoria: Núria Campos

 

Un teatre al jardí

Viatge sensorial de la mà de la Cia. Minimons

Lloc: Sala Gaudí // Horari: de 16h a 19.30h // Durada: 35 minuts per família aprox.

Coneixeu el món del teatre per dins? Sabeu que els artistes viatgen per diferents països per mostrar els seus espectacles? I com ho fan quan són pares i tenen nens? Doncs viatgen amb ells!

​Gràcies al diari d’en Pàtric, descobrirem l’estiu en què va marxar de «tournee» amb els seus pares. Compartirem les reflexions d’aquest nen de 10 anys, al llarg d’aquest viatge per tot el món, sobre els costums dels diferents països, la integració amb altres nens, les diferents cultures i maneres de viure… i veurem com va prenent nota de tot el que observa, per explicar-ho als seus amics un cop torni a Barcelona.

​A través dels seus ulls, recorrerem els carrers de Nova York, l’Òpera de París, les places de Roma, les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal. Preparats pel viatge? Recordeu: maleta, passaport, ganes d’aventura… i endavant!

 

Fitxa artística:

Direcció, creació i idea original: Pancho García i Marta Joan.

Habitants: Pancho García, Marta Joan i Giovanna Pezzullo.

Disseny escenogràfic: Pancho García, Marta Joan, David Batignani, Mariano Santafosta, Nelson Jara, Gabriella Salvaterra, Antonia Tèrmens i Victoria Viñas.

 

Neu

Pel·lícula d’Antoine Lanciaux & Sophie Roze

Lloc: Auditori // Horari: 19h // Durada: 28 minuts

La Pruna i els nens de la seva classe queden colgats per una tempesta sobtada de neu. El seu germà Filemó i el seu amic Kudluck – un inuit que ha aparegut a la rotonda amb tota la seva família – es descobriran l’un a l’altre i les seves respectives cultures. Al final, rescataran la Pruna i els seus companys de l’Ós Blanc amb l’ajut d’una guineu i una òliba.

Neu és un conte sobre l’amistat, el respecte, l’enginy i l’alegria de viure amb la natura, explicat a través de la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme.

 

Fitxa artística:

Neige. Direcció: Antoine Lanciaux & Sophie Roze. Guió i storyboard: Antoine Lanciaux & Pere-Luc Granjon. Grafisme : Sophie Roze. Decorats: Samuel Ribeyron & Sandrine Héritier. Llums i fotografia: Sara Sponga. Direcció de l’animació: Pere-Luc Granjon. Composició digital: Christophe Gautry. Producció: Folimage. França, 2015.

 

Per Nadal, cada bola al seu corral!

Taller creatiu de la mà dels Serveis educatius de La Pedrera

Lloc: Vestíbul // Horari: de 16h a 19h

Tots els nens i nenes podran crear una bola amb motius de La Pedrera per així decorar el seu arbre de Nadal!

 

 

 

 

Cors de Nadal

Taller creatiu de la mà de Trivium

Lloc: Lateral de l’Auditori // Horari: de 16h a 19h (menys durant l’espectacle Tea Time)

Cadascú podrà triar el seu cor per guarnir-lo amb llanes de colors i fer una decoració nadalenca ben bonica!