Masterclass de Ioga a La Vinya dels Artistes + Tast de vins 26 de setembre

OGA I VINS ENTRE VINYES –

L’activitat serà el proper dissabte 26 de setembre

– La sessió, de 90’ i apta per a tots els públics, es farà a La Vinya dels Artistes, enmig de la natura.

– Posteriorment, els assistents podran gaudir d’un tast de vins a la posta de sol. Mas Blanch i Jové organitza una sessió de ioga entre vinyes de 90 minuts apta per tots els públics.

L’encarregada de guiar la classe magistral serà la professora de ioga Anna Gascón i els participants després de la classe podran gaudir d’un tast de vins mentre gaudeixen de la posta de sol i del paisatge garriguenc. L’activitat començarà a les 5 de la tarda i acabarà a les 8 del vespre.

El cost total de l’activitat serà de 15€ per persona i cada participant haurà de portar la seva pròpia estoreta per poder apuntar-se a l’activitat.

YOGA Y VINOS ENTRE VIÑAS –

La actividad será el sábado 26 de septiembre

– La sesión, de 90’ y apta para todos los públicos, se hará en La Viña de los Artistas, en medio de la naturaleza.

– Posteriormente, los asistentes podrán disfrutar de una cata de vinos a la puesta del sol. Mas Blanch i Jové organiza una sesión de yoga entre viñas de 90 minutos apta para todos los públicos.

La encargada de guiar la clase magistral será la profesora de yoga Anna Gascón y los participantes después de la clase podrán disfrutar de una cata de vinos mientras disfrutan de la puesta de sol y del paisaje montañoso de Les Garrigues. La actividad empezará a las 6 de la tarde y terminará a las 8 de la noche. El coste total de la actividad por persona será de 15 euros y cada participante tendrá que traer su propia esterilla para poder apuntarse a la actividad.