Moritz llança “Moritz Verbena” per celebrar la nit de Sant Joan

Moritz llança “Moritz Verbena” per celebrar la nit de Sant Joan

  • “Moritz Verbena” és una cervesa fresca infusionada amb una planta verbenácea, la marialluïsa, en honor a la revetlla de Sant Joan
  • Es tracta d’una cervesa edició limitada que només es podrà consumir a la Fàbrica Moritz Barcelona i adquirir a la Moritz Store des de divendres 18 a dijous 24 de juny
  • A més, Triticum ha elaborat dues varietats de coca, de fruita o crema, que es podrà adquirir junt amb la cervesa amb el pack “Sant Joan Moritz”

Barcelona, 17 de juny de 2021. Moritz, la primera cervesa de Barcelona des de 1856, celebra l’arribada de l’estiu i la nit de Sant Joan amb el llançament d’una edició especial i exclusiva, «Moritz Verbena».

Es tracta d’una cervesa fresca, sense pasteuritzar, estil lager, de color groguenc i sense filtrar, amb un toc especial en honor a la revetlla de Sant Joan, una plana verbenàcia, la marialluïsa, que aporta notes cítriques i herbàcies molt particulars. Per donar-li un toc més exòtic i refrescant, s’ha afegit pinya i s’ha combinat amb un dry-hopping de llúpol Sabro, que també aporta notes de fruita tropical. Tot això dóna lloc a una explosió de sabor, aroma i frescor perfectes per donar la benvinguda a l’estiu.

“Moritz Verbena”. Edició limitada i exclusiva

Aquesta edició especial només es podrà consumir a la Fàbrica Moritz Barcelona i adquirir a la Moritz Store el del 18 al 24 de juny.

A més, s’ha creat un pack especial Sant Joan que inclou ampolla de «Moritz Verbena» i la coca especial de Sant Joan, de fruita o crema, elaborada per Triticum, el pack «Sant Joan Moritz».