Moritz presenta el Santa Eulàlia Fest – 11 de febrer

MORITZ PRESENTA SANTA EULÀLIA FEST,
PER A CELEBRAR LA FESTA MAJOR D’HIVERN DE BARCELONA
Fotos de la Novia, Chaqueta de Chándal y Yung Prado seran els protagonistes de la primera edició del Santa Eulàlia Fest.


 
 El proper Dissabte 11 de febrer, Fàbrica Moritz Barcelona albergarà, a partir de les 19 hores, el Santa Eulàlia Fest per a celebrar la Festa Major d’hivern de Barcelona. El soterrani de la Fàbrica Moritz acollirà, coincidint amb les festes de Santa Eulàlia, una jornada de concerts amb un programa que reuneix artistes locals per als qui busquen descobrir nous talents del panorama musical de la ciutat.

El Santa Eulàlia Fest començarà amb Fotos de la Novia, un nou grup barceloní que revisita el postpunk, el pop i el goth i que promet fer ballar als assistents des de primera hora gràcies als seus ritmes. La jornada continuarà amb el trio català Chaqueta de Chándal, que presentarà temes del seu esperat segon disc entre lletres inconformistes i crítica social, però sobre melodies més amables i pop. Finalment, la música electrònica convertirà el soterrani de Fàbrica Moritz en una pista de ball pròpia d’un club de Berlín o dels afores de Londres gràcies el so de Yung Prado que està trencant l’escena clubbing nacional.

Aquest festival és una oportunitat perfecta de gaudir de concerts de petit format amb una acústica única gràcies als arcs centenaris de Fàbrica Moritz. Moritz mostra, amb aquesta primera edició, el seu compromís per la música i cultura local, el suport a nous talents i formats de propostes més alternatives. Els concerts començaran a les 19h i s’allargaran fins a mitjanit. A causa de l’aforament limitat, es recomana l’adquirir les entrades anticipades en la web de Moritz.