Nadal al Mirador torre Glòries des del 15 de desembre fins el 7 de gener

Aquest any, el Mirador torre Glòries (@miradortorreglories) convida a les famílies a celebrar el Nadal en un viatge màgic envoltat de tots els éssers vius que habiten la ciutat. L’experiència proposa descobrir la gran família d’éssers vius i elements que conformen les ciutats com un complex ecosistema urbà en el qual tots conviuen i estan relacionats en l’exposició Hipermirador Barcelona. A més, podran participar de diferents activitats familiars en la planta 30: des de tallers de papiroflèxia, participar en l’Arbre dels Desitjos més alt de Barcelona, caminar per l’escultura suspesa de la cúpula Cloud Cities Barcelona o gaudir de les increïbles vistes 360º de la ciutat. 
 
Com a part de les accions especials de Nadal, els nens podran comprar la seva entrada per només 3€. A més, com cada any, la Torre Glòries projectarà sobre la seva façana una il·luminació nadalenca des del 15 de desembre fins el 7 de gener.
 
Activitats de papiroflèxia pels més petits

Després de visitar l’exposició “Hipermirador Barcelona” situada a la planta -1, els visitants accedeixen al Mirador de la planta 30 on els més petits podran participar en els tallers de papiroflèxia i crear una figura de paper plegat amb llums led, seguint la metodologia STEAM, que es podran emportar a casa.
 
Aquestes activitats, dirigides per un monitor, tenen una durada aproximada de 15 minuts i tindran lloc els dies 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, de 12 a 14h i de 16 a 18h.
 
L’Arbre dels Desitjos més alt de la ciutat

A partir del 15 de desembre tots els visitants al Mirador torre Glòries podran gaudir també d’un imponent arbre de cartó blanc de 4 metres d’altura en la planta 30 del Mirador, el qual sens dubte serà l’arbre situat en el punt més alt de la ciutat. A més, tindran la possibilitat d’escriure els seus desitjos per al futur de les ciutats creant entre tots el gran desig de la ciutat.
 
Preus especials per a tots

Aquestes Festes, Mirador torre Glòries disposarà de promocions especials per a celebrar les festes amb tota la família:
• Entrada general adults: 15€
• Entrada per a tots els nens menors de 18 anys: 3 euros (abans 12€).
• Entrada combinada (Mirador + experiència Cloud Cities Barcelona): Els adults i majors de 10 anys podran accedir al recorregut interior de l’escultura suspesa Cloud Cities Barcelona per 3 euros addicionals a l’entrada general*. Preu total especial: 18€ (preu habitual entrada combinada 25€).

Entrades per a visitar el Mirador en el següent enllaç: www.miradortorreglories.com * Promoció subjecta a disponibilitat de l’aforament de l’escultura.