Neix La Pedrera amb DO , un recorregut pels vins catalans en el millor escenari modernista


La Pedrera- Casa Milà s’ha unit amb l’Incavi, l’Institut Català de la Vinya i el Vi, i les DO catalanes per oferir tastos de vins i productes gastronòmics aquest estiu i tardor

Tots els caps de setmana a partir del 19 de juny l’edifici de Gaudí programa La Pedrera amb DO: una experiència única que fusiona arquitectura i degustació


La Pedrera arrenca la temporada d’estiu aquest 19 de juny oferint una nova experiència que fusiona l’arquitectura de Gaudí, les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya i la cultura del vi. Així doncs, a la Casa Milà, s’oferiran tastos i activitats vinculades a les Denominacions d’Origen catalanes.

Concretament, cada cap de setmana dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre es dedicarà a una Denominació d’Origen catalana i s’oferirà, per una banda, dos tastos que aprofundiran en els tipus de vins i les especificitats de cada DO, els dissabte i el diumenges a les 12h, a la Sala Gaudí de La Pedrera; i per l’altra, una experiència més lúdica que vincularà la cultura, la gastronomia del territori i el vi, al terrat de La Pedrera, els dissabtes al vespre. Els tastos es podran completar amb una visita completa a l’edifici modernista.

La Pedrera acollirà les 12 Denominacions d’Origen catalanes

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’INCAVI i les 12 Denominacions d’Origen catalanes. D’aquesta manera La Pedrera és converteix en una escenari excepcional per gaudir d’una experiència única que vincula l’edifici modernista amb el territori.

Primavera:

Els capvespres amb la DO, dissabtes de 19 a 21h,

Tast complet de vins per endinsar-se a la DO, dissabtes i diumenges a les 12h  

19 i 20junyDO Terra Alta
26 i 27junyDO Catalunya
3 i 4juliolDO Penedès
10 i 11juliolDO Alella
17 i 18juliolDOQ Priorat
24 i 25juliolDO Montsant

Tardor:

Els capvespres amb la DO, dissabtes de 19 a 21h,

Tast complet de vins per endinsar-se a la DO, dissabtes i diumenges a les 12h  

18 i 19setembreDO Conca de Barberà
2 i 3octubreDO Empordà
9 i 10octubreDO Costers del Segre
16 i 17octubreDO Pla de Bages
23 i 24octubreDO Cava
30 i 31octubreDO Tarragona

La Pedrera amb DO

Capvespres de vins: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/la-pedrera-amb-do-capvespres-de-vins

Tast complet: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/la-pedrera-amb-do-tast-complet-de-vins

La Pedrera, una obra mestra de la natura


La Pedrera és la culminació de l’obra d’Antoni Gaudí, és l’edifici on va concentrar tots els seus coneixements de la forma més pura i coherent. Es tracta d’una obra d’art total.

La Casa Milà és un resum genial de la natura, és on Gaudí combina estètica i funcionalitat amb un clara inspiració en el món vegetal. L’arquitecte projecta un edifici totalment ondulat que batega com un ésser viu. La Pedrera és, en definitiva, una obra mestra de la natura. L’edifici és la seu i el principal equipament que gestiona la Fundació Catalunya La Pedrera.

L’INCAVI, eina al servei del sector de la vinya i el vi

L’Institut Català de la Vinya i el Vi és l’organisme autònom de la Generalitat de Catalunya que té com objectiu incentivar els vins de qualitat i fer-los més competitius de cara els mercats interior i exterior, impulsar la recerca, l’experimentació i la transferència de tecnologia, així com difondre el coneixement dels vins catalans, les Denominacions d’Origen i fomentar la cultura del vi.