Nits d’AGOST al Teatre GREC

f96ec118-16b2-4212-8df8-7a817c65e9e4

Agenda Setmanal

Estem d’estrena! Divendres 4 d’agost la programació de NITS D’AGOST AL TEATRE GREC arriba a la muntanya de Montjuïc amb un recital d’estàndards del jazz, el flamenc i la copla a càrrec de CHANO DOMÍNGUEZ i MARIOLA MEMBRIVES.

El concert inaugural de les NITS D’AGOST AL TEATRE GREC presenta una producció exclusiva que uneix el piano jazz flamenc de CHANO DOMÍNGUEZ amb la veu de la cantaora MARIOLA MEMBRIVES. Chano Domínguez és, ara per ara, el referent internacional més reconegut en la vessant de fer conviure el jazz i el flamenc de la manera més natural i orgànica. El pianista gadità, resident actualment a Seattle, ha actuat al costat de grans del jazz com Wynton Marsalis i recorre Europa amb el seu duet explosiu amb el pianista italià Stefano Bollani. L’artista cordovesa Mariola Membrives és una de les veus més reveladores dels darrers temps.
ENTRADES A LA VENDA
CONCIERTO CONCEPTO és pura energia, vibració, ritme, música, humor. Un espectacle de dansa i música amb l’estètica, la tècnica i el positivisme de la companyia BRODAS BROS. Veurem el ritme trepidant dels germans Fruitós, l’estil elegant i femení de les germanes Pons, les acrobàcies impossibles dels bboys, música en directe i beatbox. Artistes virtuals com un MC, un baixista i un DJ, combinant música virtual i en directe a la vegada.
ENTRADES A LA VENDA
LLUÍS SOLER, un dels actors imprescindibles als escenaris del país, interpretaEL COMTE ARNAU la posada en escena d’un dels poemes més populars del dramaturg, novel·lista i poeta Josep Maria de Sagarra, una de les figures més destacades de la literatura catalana. Soler ha adaptat els
10.000 versos del text original per extreure’n 1.500 versos, en un exercici de síntesi que conté la substància dramàtica del poema.
ENTRADES A LA VENDA
Considerats referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGV presenten un nou espectacle amb el ritme trepidant, frenètic i colpidor del millor gospel urbà del moment. Des del 2004, dirigits pel músic i compositor Moisès Sala, els TGV busquen constantment la innovació, la superació i evolució del gospel clàssic i popular cap a formes actuals i urbanes. Amb RELOAD, la formació segueix gaudint del seu moment vital més electritzant i potent.
ENTRADES A LA VENDA