Nova edició del Barcelona International Community Day el 21 d’octubre

 

Nova edició del Barcelona International Community Day el 21 d’octubre

 

BarcelonaICD17-Facebook-1200x628_AGBAR-1014x487

 

 

 

 

Després de tres edicions d’èxit, el Barcelona International Community Day torna dissabte 21 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona. Organitzat per Barcelona Activa, es tracta de la cita de referència per als membres de la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona, que només han de registrar-se de manera gratuïta a través d’aquest formulari per accedir.

A partir de les 10 h, la jornada presentarà un programa complet d’activitats, conferències, taules rodones i tallers dirigits a aquest col·lectiu, així com una zona d’expositors amb empreses i serveis especialitzats a atendre les necessitats de les persones d’arreu del món que escullen Barcelona com a lloc de residència. Com a les edicions anteriors, les activitats s’engloben en quatre àrees: aterratge personal, treballar i fer negocis, gaudir de la ciutat i fer contactes i, finalment, activitats d’animació enfocades a tota la família.

D’aquesta manera, els nous barcelonins i barcelonines podran rebre consells i informació en aspectes com el sistema fiscal a Espanya; els punts a considerar per escollir l’escola dels seus fills; com enfrontar-se al Brexit o, fins i tot, conèixer els secrets d’un bon vermut. Amb aquestes propostes variades i, sobretot, útils, l’any passat el Barcelona International Community Day va registrar més de 4.000 inscripcions de persones provinents de més de 100 nacionalitats.

Us animem a acompanyar-nos dissabte 21 d’octubre i compartir la jornada amb altres membres de la comunitat internacional!