Moritz Feed Dog, el primer Festival de Cinema Documental sobre Moda, Cultura i Ciutat (15,16 i 17 de maig)

Els propers dies 15, 16 i 17 de maig tindrà lloc la primera edició del Moritz Feed Dog, el

feed_dog-2primer Festival de Cinema Documental sobre Moda, Cultura i Ciutat que se celebra a Espanya. Les projeccions es podran veure a la Sala Aribau Club 2 de Barcelona.

El Mortiz Feed Dog neix amb la voluntat d’oferir una programació d’una gran qualitat tant cinematogràfica com estètica i de continguts. Totes les projeccions, de gènere documental i d’autor, tindran com a temàtica la moda entesa com a expressió cultural mostrant el seu paper com a transformadora social al llarg de la història. En aquesta primera edició, s’hi podran veure 10 documentals.

En el context actual, on la moda ha guanyat un merescut lloc als museus (com a l’exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) que es pot veure al Museu del Disseny) i a les agendes culturals de les principals capitals internacionals, el Moritz Feed Dog proposa un recorregut per l’univers de la moda que fa palesa la riquesa d’un fenomen que no es pot explicar exclusivament des dels creadors.

Per seguir totes les notícies al voltant del festival, podeu consultar el web http://moritz.feeddog.org/ , el perfil de Twitter o informar-vos a través del hashtag #lamodaéscultura