Pallapupas celebra el 10e aniversari d’Un Dia de Nassos els propers 1 i 2 de juny

POSTER-UDN-2019_l (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pallapupas celebra el 10e aniversari d’Un Dia de Nassos els propers 1 i 2 de juny

• La gran festa solidària per sensibilitzar sobre la importància del riure en infants hospitalitzats

• #LOLchallenge, un particular repte a xarxes socials amb el que riure i fer riure Barcelona, maig de 2019 –

Cada 6 minuts un infant ingressa a un hospital de Catalunya: por, incomprensió, dolor… les emocions negatives es multipliquen. Pallapupas treballa per a millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor.

«L’humor és un gran parèntesi quan estem afrontant dolor. La vida ens porta plans que no teníem previstos, com la malaltia d’un fill: l’humor i el riure ens fan créixer com a persones en situacions d’adversitat. Els Pallapupas ho comprovem cada dia als hospitals.», comenta Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas.

Per a sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons, l’entitat organitza, una vegada l’any, la gran festa solidària d’Un Dia de Nassos.

Un Dia de Nassos 2019

Un Dia de Nassos celebra la seva desena edició els propers dies 1 i 2 de juny. Durant aquest cap de setmana, quatre parcs temàtics de Catalunya i Andorra (Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia) participen oferint entrades a meitat de preu. Part d’aquesta recaptació anirà destinada a sufragar la tasca dels Pallapupas.

Les entrades per a Un Dia de Nassos ja es poden adquirir, únicament i de forma anticipada, a través de la web de Pallapupas  https://pallapupas.org/

Per celebrar aquests 10 anys d’Un Dia de Nassos, durant els quals s’hi han sumat prop de 100.000 persones, els Pallapupas conviden a tothom a assistir a la festa d’aniversari, on es bufaran entre tots les espelmes del pastísi es riurà de valent en una xocolatada popular. La festa tindrà lloc el diumenge 2 de juny a les 17h30 a la plaça dels somnis del Tibidabo (accés obert)

. A més a més, els Pallapupas també visitaran la resta de parcs, fent que grans i petits gaudeixin d’un inoblidable “dia de nassos”.

Veure vídeo Un Dia de Nassos 2019 aquí https://www.youtube.com/watch?v=waiwz4nzd_4&feature=youtu.be

#LOLchallenge: uneix-te al nostre repte a xarxes socials Les xarxes socials s’afegeixen a la celebració amb el particular repte de #LOLchallenge.

Amb l’objectiu de provar els beneficis de l’humor, es proposa riure i fer riure. Com?

• Compartint a xarxes alguna cosa #LOL protagonitzada per l’usuari (foto divertida, acudit, broma…) amb un nas de pallasso, mencionant a @pallapupas i etiquetat amb el hashtag #LOLchallenge.

• Convidant a un@ amic perquè accepti el repte #LOLchallenge El post més #LOL rebrà 10 entrades per a Port Aventura.

Diversos hospitals (Hosp Sant Pau, Hosp del Mar, Hosp. Manresa i Hosp. Parc Taulí) també participaran en el repte, oferint la setmana del 17 de maig fotomatón, atrezzo i photocall.

Veure vídeo campanya #LOLchallenge aquí https://www.youtube.com/watch?v=7wH0iM71LMo&feature=youtu.be

Un Dia de Nassos 2019 #LOLchallenge

Dies 1 i 2 de juny

Parcs col·laboradors:

Tibidabo

➢ Catalunya en Miniatura

➢ Granja d’Aventura Park

➢ Naturlandia

 

Sobre Pallapupas

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2000 per Angie Rosales, amb l’objectiu de millorar l’estat emocional de pacients a través de l’humor, ajudantlos a créixer en l’adversitat que suposa un procés de malaltia. Està formada per actors i actrius professionals instruïts en una metodologia assistencial i teatral pròpia.

Pallapupasfa riure pacients de 0 a 100 anys, arribant a més de 104.000 beneficiaris anuals a tota Catalunya, en els 13 hospitals i centres de salut en els que desenvolupa la seva tasca.

Per a més informació

https://pallapupas.org/