Pallapupas convoca a milers de famílies a la 8a edició d’“Un Dia de Nassos” 7 i 8 d´octubre

Pallapupas convoca a milers de famílies a la 8a edició d’“Un Dia de Nassos”
UDN Cartells
Els dies 7 i 8 d’octubre, cinc parcs de lleure familiar de Catalunya es sumen a la gran festa de Pallapupas
Un esdeveniment solidari de referència que ajuda a portar el riure a 30.000 infants hospitalitzats a Catalunya amb la visita d’aquests pallassos professionals  L’ONG vol crear una marea de nassos de pallasso a les xarxes socials amb l’etiqueta #nasvermell, campanya recolzada per personatges públics de la cultura, mitjans de comunicació, l’esport i l’humor Barcelona, 14 de setembre de 2017
– “Un Dia de Nassos”, el gran esdeveniment solidari que Pallapupas organitza cada any per sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància del riure als hospitals, torna els dies 7 i 8 d’octubre en la que ja serà la seva 8ª edició. Cinc parcs de lleure familiar catalans de referència participen en aquesta iniciativa oferint les seves entrades a meitat de preu i donant part d’aquesta recaptació a l’entitat. Els assistents ja poden comprar-les, únicament de forma anticipada, a través de la pàgina web de Pallapupas www.pallapupas.org.
A més a més, durant tot el mes de setembre, amb el fi de donar visibilitat als beneficis que té el riure en els infants hospitalitzats, Pallapupas anima a tothom a crear una “marea” de nassos vermells, posant-se un nas de pallasso i compartint la imatge a les xarxes socials amb els hashtags #undiadenassos, #nasvermell, #mareadenassos i # .
Personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide ja han siguts dels primers a posar-se el nas vermell per donar suport a aquesta nova edició d’“Un Dia de Nassos”, que espera obtenir una participació de prop de 30.000 persones als diferents espais.
Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web d’”Un Dia de Nassos” i a diversos comerços adherits a la iniciativa, com ara els establiments de les marques Canada House, Tuc Tuc i Pans&Company.
Parcs participants a “Un Dia de Nassos 2017”
 Tibidabo – dies 7 i 8 d’octubre
 Zoo de Barcelona – 8 d’octubre
 Catalunya en Miniatura – dies 7 i 8 d’octubre
 PortAventura – 7 d’octubre
 Granja d’Aventura Park – dies 7 i 8 d’octubre
Vídeo Campanya: https://www.youtube.com/watch?v=6b7GN8lybqc
Sobre Pallapupas
Pallapupas és una associació de caràcter assistencial sense ànim de lucre fundada l’any 2000. La seva missió és ajudar a les persones malaltes a millorar el seu estat emocional, amb l’humor i el teatre, i ajudar-les a créixer en situacions d’adversitat generant un canvi positiu. Està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adequada a cada col·lectiu. La seva tasca arriba a prop de 40.000 persones a Catalunya: infants ingressats i les seves famílies, gent gran, persones diagnosticades amb trastorn mental (ingressades i no ingressades), els seus familiars, i el personal sanitari dels centres assistencials on es troba present la ONG. Més informació a www.pallapupas.org