Photogenic Festival es consolida en la seva tercera edició (del 28 de Setembre al 8 d’Octubre)

Photogenic Festival es consolida en la seva tercera edició

 

21740661_10209519680689639_7676998828742743069_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any el festival amplia el seu número d’exposicions a 40 i s’expandeix al Districte de Ciutat Vella.

S’ofereix una amplia programació disponible del 28 de Setembre al 8 d’Octubre.

 Photogenic Festival presenta la seva tercera edició carregada de novetats, grans col·laboracions i activitats per tot tipus de públic sota la imatge de cartell del guardonat Chema Madoz. El número d’exposicions ha passat de 30 a 40 i estaran distribuides entre els Districtes de Gràcia i Ciutat Vella, on es podrán disfrutar de projectes de diferents temàtiques. A més, es manté l’exposició col·lectiva d’escoles de fotografia amb les que el festival col·labora.

La programació es complementa amb quatre conferències gratuïtes de la mà de grans professionals del sector com Ouka Leele i Maria Espeus o Biel Capllonch, fotògraf oficial del Sónar, una projecció gratuïta del documental Magnum Cinema dins l’espai Movistar +, així com diversos workshops realitzat en col·laboració amb les escoles de fotografia més prestigioses de la ciutat: Elisava, IEFC i Grisart. A totes elles es premiarà la participació i l’assistència amb sorteigs patrocinats per Vueling.

Aquestes són només algunes de les moltes activitats i concursos que el públic que s’apropi a la ciutat podrá disfrutar del 28 de Setembre al 8 d’Octubre. Tota la programació està ja disponible a la web del festival on els usuaris poden consultar la ruta expositiva i conferències, així com els diversos workshops destinats tant a coneixedors del món de la fotografia com amateurs. Les entrades dels workshops están disponibles per la seva adquisició a través de la web del festival i Ticketea.

Photogenic Festival és un festival que aposta tant pels grans noms de la fotografia i les arts com per nous talents i fotògrafs emergents. L’objectiu del festival és fer arribar a tot el públic l’experiència, passió i visió que engloba el món de la fotografia.