Presentació de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA) amb motiu del 10è aniversari de la Fundació Victoria de los Ángeles (21 de gener)

Presentació de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA) amb motiu del 10è aniversari de la Fundació Victoria de los Ángeles

 

victoria-angels-essencies


 

 

 

Amb el concert ‘Essències’ en commemoració del 10è aniversari de la Fundació Victoria de los Ángeles i 20 anys després de l’últim concert de la soprano al Teatre Nacional de Catalunya

Dirigida pel jove director Pedro Pardo, l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles és un projecte nou amb ganes d’entrar amb força en el panorama musical. ‘L’Orquestra de la veu’.

El proper dissabte 21 de gener (20h) tindrà lloc a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya el concert ‘Essències’ en commemoració del 10è aniversari de la Fundació Victoria de los Ángeles i 20 anys després de l’últim concert de Victoria de los Ángeles precisament al TNC.

Aquest concert suposa la presentació de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA) dirigida pel mestre Pedro Pardo i comptarà amb la col·laboració de la soprano Ofelia Sala, cantant de renom internacional i excel·lent mestra, a més de freqüent col·laboradora de la Fundació.

‘Essències’, un concert per als sentits

Un dels objectius de l’OSVA és oferir les grans produccions clàssiques en formats innovadors. En aquesta ocasió no només tindrem l’oportunitat de recuperar els famosos Chants d’Auvergne de Joseph Cantelouble, dels quals la versió de referència és la de Victoria de los Ángeles, sinó que escoltarem una versió orquestral inèdita de les conegudes Canciones amatorias d’Enric Granados i gaudirem de l’estrena absoluta de l’obra per a orquestra Essència, composta pel mestre Pedro Pardo per commemorar el desè aniversari de la creació de la Fundació Victoria de los Ángeles.

L’OSVA neix amb l’objectiu d’acostar al públic el repertori per a veu, cor i orquestra sempre amb formats originals que facin del concert una experiència no solament auditiva, sinó sensorial.

Lloc: Teatre Nacional de Catalunya
Dia: Dissabte 21 de gener de 2017
Hora: 20.00 h