PRIMER BANY DE L’ANY 2019

 

noticia_94 (1)
Com cada 1 de gener donarem la benvinguda al 2019 amb un divertit bany al mar, amb el tret de sortida a les 12h en punt a la platja de Sant Sebastià (just davant del Club).

Des de l’any passat comptem amb la inestimable col·laboració de l’Obra Social la Caixa i la inscripció al bany és solidària amb un preu simbòlic de 3€.

Enguany, la recaptació es destinarà íntegrament als Amics de l’Hospital del Mar, per la recerca i lluita contra el càncer d’ovari. Però la cosa no queda aquí, i és que multiplicarem per tres l’aportació total de les vostres inscripcions, perquè el Club i l’Obra Social la Caixa ens sumem a l’acció solidària i aportarem cadascun la mateixa quantitat recollida.

Els que feu la donació solidària, i no sigueu socis, podreu accedir al Club lliurement per deixar les vostres pertinences i donar-vos una dutxa després d’haver pres un brou ben calent patrocinat per Aneto.

Això si, necessitem que imprimiu el comprovant de pagament i el presenteu a la recepció per a poder accedir a les instal·lacions.

La família del CNAB aprofitem l’ocasió per a desitjar-vos unes molt bones festes, que vinguin carregades de somriures.

>Em vull inscriure