Quartet Casals tanca la temporada de Música de Cambra de L’Auditori amb tres quartets de Xostakóvitx (dijous 2 de juny)

Cuarteto_Casals__3_ Quartet Casals tanca la temporada de Música de Cambra de L’Auditori amb tres quartets de Xostakóvitx

La temporada de Música de Cambra de L’Auditori celebra aquest dijous el seu concert de cloenda amb tres quartets més de Xostakóvitx. El Quartet Casals protagonitzarà l’últim concert d’aquesta temporada que ha dedicat un focus a aquest compositor. Així doncs, la temporada va començar amb la interpretació per part del Quartet Casals dels quartets número 4, 7 i 3 i finalitzarà amb aquest segon concert en què es podran escoltar els quartets núm. 5, 6 i 8.

 

Una oportunitat única per gaudir de la particular visió que el Casals ofereix de Xostakóvitx que, en els darrers anys, ha esdevingut un dels més sol·licitats del públic d’arreu.

El concert inaugural del Quartet Casals a L’Auditori va servir d’inspiració a l’artista Joan Clot qui ha dedicat una sèrie de quadres als quartets de Xostakóvitx. El proper dijous, al foyer de la Sala 2 Oriol Martorell, es podrà gaudir d’una petita exposició amb alguns d’aquests treballs.

La propera temporada el Casals i el Belcea s’uneixen per tocar Brahms

La temporada 16-17 de Música de Cambra comptarà, de nou, amb el Quartet Casals que tocarà per primer cop amb el Quartet Belcea. Junts protagonitzaran un dels grans projectes de la temporada, ja que L’Auditori els ha convidat a interpretar els dos sextets de Brahms, dues de les obres de cambra de gran format més emblemàtiques. Un projecte encàrrec que es podrà escoltar després en altres grans sales de concert europees com, per exemple, en la temporada inaugural de la nova Philarmonie d’Hamburg.

Abans, però, el tret de sortida de la temporada de Cambra el donarà el projecte Brahms Piano Quartet que posarà en valor el talent de casa. El concert inaugural reunirà a L’Auditori quatre artistes amb una forta projecció internacional com són Josep Colomé, Joaquín Riquelme, David Apellániz i Enrique Bagaría. Es completa així el projecte de la integral dels quartets amb piano de Brahms que s’ha iniciat aquesta temporada.

web: www.auditori.cat